weronica Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Czesc ostatnio znajomy mi polecil kupno epoxa 8k3a . W zwiazku z tym ze poprzednia plyta sie zepsula (ecs k7vza) kupilam epoxa mam go juz 2 miesiace i dziala dobrze, ale slyszalam ze to najwiekszy niewypal epoxa Co o niej sądzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 kupilam 8O 8O 8O 8O 8O 8O Witam! :D Nie mialem tej plyty w rekach, ale fakt, epox sie z nia strasznie pospieszyl, i np. brak obslugi USB 2.0 jest tego efektem. Ale jesli chodzi o podkrecalnosc/szybkosc/stabilnosc to nieslyszalem zadnych skarg, szczegolnie jesli chodzi o to pierwsze (Vcore do 2.3V, Vmem do 3.2V i jeszcze napiecie na AGP)... Choc fakt, 8k5a+ jest zdaje sie ciekawsza (nowy mostek poludniowy)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Co do tego niewypalu - gdzie ty to kur*** slyszalas? :evil: Ja mam ta plyte i jestem z niej bardzo zadowolony 0 problemo, super wydajnosc, i do o/c jest super. Nigdzie nie slyszalem zeby ktos nazywal te plyte niewypalem (byly opinie dobre i troche gorsze, ale jaki produkt tego nie ma) a tak na drugi raz uzyj opcji SZUKAJ tam bylo dosc duzo pisane na temat tej plyty. Po tym co napisalem mozecie pomyslec ze ta plyta jest bez wad, ale ja ich nie zauwazylem. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Słyszalam na forum ze to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Ale chyba to nie jst prawda bo mi chodzi bez zarzutu. Tylko proc nie chce sie krecic do 1 ghz :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Słyszalam na forum ze to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Ale chyba to nie jst prawda bo mi chodzi bez zarzutu. Tylko proc nie chce sie krecic do 1 ghz :cry: A cos wiecej mozesz powiedziec, tzn jakie ma obecnie napiecie procesor, zakladam, ze odblokowalas i chodzi 9.5 x 100, czy jest moze inaczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Co do tego niewypalu - gdzie ty to kur*** slyszalas? :evil: Ja mam ta plyte i jestem z niej bardzo zadowolony 0 problemo, super wydajnosc, i do o/c jest super. Nigdzie nie slyszalem zeby ktos nazywal te plyte niewypalem (byly opinie dobre i troche gorsze, ale jaki produkt tego nie ma) a tak na drugi raz uzyj opcji SZUKAJ tam bylo dosc duzo pisane na temat tej plyty. Po tym co napisalem mozecie pomyslec ze ta plyta jest bez wad, ale ja ich nie zauwazylem. Pozdrowka trzeba poczytac troche to bys "uslyszal" :twisted: pierwsze egzemplarze tych mobo faktycznie mialy jakies problemy tutaj zobacz (np Lisek i pare jeszcze osob) ale ponoc to byla wina skopanego biosy tazke po ich aktualizacji ponoc problemy znikaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mialem na poczatku dziwne blue screeny, ale zmiana bious zalatwila sprawe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...