myserwis Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Wybaczcie nowy post ale w topicu o Freezerach nik mi nie odpowiedział. Ten Freezer 64 wydaje się być super, ale czy ktoś zakładał go na Gigabyte GA-K8NS ? Tam jest bardzo mało miejsca między socketem a VGA, no i jet SATA. Nie wiem czy mi się zmieści. Czy ktoś kto ma Freezer 64 może podać w milimetrach ile wystaje od krawędzi koszyka socketu 754 w stronę slotu AGP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 mam GA K8NS - 939 i mam tego arctica frezera 64 zmieści się spokojnie nawet jak masz wysokie radiatorki na pamięciach karty graficznej chłodzi fajnie grafikę przy okazji kabelki sata troszkę powyginasz i powinno być wszystko ok też miałem taki dylemat ale zaryzykowałem i na 100% Ci się zmieści pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper223 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 mam GA K8NS - 939 i mam tego arctica frezera 64 zmieści się spokojnie nawet jak masz wysokie radiatorki na pamięciach karty graficznej chłodzi fajnie grafikę przy okazji kabelki sata troszkę powyginasz i powinno być wszystko ok też miałem taki dylemat ale zaryzykowałem i na 100% Ci się zmieści pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...