tetek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Hej Mieszkam w domu i jak opisuję w temacie chcę połączyć dwa kompy i laptopa oddalone od siebie mniej więcej o 10m. Czytałem już trochę na temat sieci bezprzewodowych i doszedłem do wniosku że nie opłaca się zrobić sieci WiFi.. Myślałem nad zakupem switch'a z AP ale nie potrafię tego znaleźć, bo zawsze dodatkową funkcją jest obsługa sieci WiFi (przynajmniej ja takie spotkałem :? ) Czy moglibyście wskazać mi jakieś produkty działające na kablu z AP bez WiFi tak aby zmieścić się w cenie poniżej 300zł albo mniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Hej Mieszkam w domu i jak opisuję w temacie chcę połączyć dwa kompy i laptopa oddalone od siebie mniej więcej o 10m. Czytałem już trochę na temat sieci bezprzewodowych i doszedłem do wniosku że nie opłaca się zrobić sieci WiFi.. Myślałem nad zakupem switch'a z AP ale nie potrafię tego znaleźć, bo zawsze dodatkową funkcją jest obsługa sieci WiFi (przynajmniej ja takie spotkałem :? ) Czy moglibyście wskazać mi jakieś produkty działające na kablu z AP bez WiFi tak aby zmieścić się w cenie poniżej 300zł albo mniej? 1420251[/snapback] hmm za bardzo sie na tym nie znam... Ale to powinno być ok http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48744198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...