TanneR Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 No właśnie o moim problemie z LG CED-8083B 4x4x32 już pisałem....heh najpierw błędy w zapisie a potem podczas aktualizacji biosu zwis i tak zakończył się jej żywot.... Ale wracając do rzeczywistości mam teraz problem czy naprawiać (przez serwis) moją starą nagrywarkę czy od razu kupić nową ??? Jeśli kupić nową to w grę wchodzi tylko LG 40x12x40 GCE-8400B bo na inną mnie nie stać :( No i właśnie co mam zrobić ??? I Wiecie może czy po skasowaniu biosu w tym modelu (40x12x40 GCE-8400B) można go jakoś łatwo przywrócić ??? Bo jeśli nie to jej nie biorę. Jeżeli mam mieć nową spawarę to musi być to taki sprzęt w którym bez problemowo będe mógł wpisywać bios (nawet po jego skasowaniu)... Więc co mam robić ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Nagrywarek nie opłaca się naprawiać. A 15 złotych droższy od 8400B jest LiteOn 40125W. Wiec chyba lepiej dołożyć. Ewentualnie 32125W za 220 złociszy i natychmiastowe @48. I hint: w liteonach w 99% przypadków mozna przywrócić f/w nawet po zupełnym padzie nagrywary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 po co Ci taka szybka wez troche wolniejsza ale jakas sprawdzona plextor teac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...