viva Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Wg CPU-Z mam takie : 2.5/3/3/7 jak ustawić żeby przekroczyć bariere fsb 180 ? BO jak ustawie np 185 psb na procka to reset.Czytałem też FAQ z tymi timingami ale powiem szczerze że tego nieczaje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 jak nie czaisz to sie nie bierz za to , proste jak drut ... mi to sie wydaje ze masz lipna plyte glowna i nie masz dzielnika pci/agp i grafa i dyski przy takim fsb siadaja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viva Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 jak nie czaisz to sie nie bierz za to , proste jak drut ... mi to sie wydaje ze masz lipna plyte glowna i nie masz dzielnika pci/agp i grafa i dyski przy takim fsb siadaja ... 1420581[/snapback] LOL od czegos zacząć trzeba Płyta główna to Gigabyte 7va Ktoś inny pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 nikt ci juz nie pomoze za LOL-a ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...