majst3r Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam i pozdrawiam Przejdę od razu do rzeczy.Postanowiłem do mojego stacjonarnego komputera podłączyć skrętką służbowego notebooka ojca. Spięłem oba kompy, bezproblemowo wykryło połączenie, na stacjonarnym uruchomiłem kreatora konfiguracji sieci który pod koniec utworzył dyskietkę z plikiem który muszę uruchomić na notebooku. Stacjonarny uruchomiłem ponownie a na przenośnym odpaliłem wymagany plik. Ten niestety nie mógł dokończyć działania ponieważ wyświetlił komunikat iż komputer należy do domeny. Zrobiłem więc panel sterowania-->system-->nazwa komputera-->zmień i zmieniłem członkowstwo z domeny na grupę roboczą o nazwie takiej samej jak na kompie stacjonarnym. Przed zmianą Windows upomnieał się jeszcze o login i hasło po czym się zrestartował.I... tu pojawia się problem gdyż od tego czasu nie mogę się zalogować - wypisuje że login lub hasło jest nieprawidłowe Na obu komputerach stoi Win XP Pro Sp2, i na obu konto użytkownika z prawami administratora. Za wszelkie sugestie/pomysły będę bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 skretka skrosowana rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majst3r Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 skretka skrosowana rozumiem? 1420747[/snapback] tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...