Baracuda Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Witam Czy coś mi da jeżeli zmienie stery do SIS AGP na K7S5A? Czytałem jakąs wzmianke o SISAGP1.10 do tej płyty Sciągłem i zainstalowałem no i nic o co biega ? gdzie mogę sciągnoć najnowszy ster ? A i jak go zainstalować ? [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Nie za bardzo rozumiem stwierdzenie "no i nic o co biega". Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 instalnij 1,12 daja dopal 2-3% sprawdzilem w 3dmarku wczesniej 8120pkt z 1,12 8327pkt ( http://service.madonion.com/compare?2k1=4703698 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Już sciągam :) Ciekawy jestem czy przed instalką muszę odinstalować kar.graf. i denki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Nie musish. Nowe drivery są dla nowych chipsetów, które obsługują coraz to nowsze standardy. A niekiedy poprawia działanie starszych chipsetów. Obowiązkowe jest instalowanie tego typu driverów gdy wydajność zestawu proc, płyta, ram jest przerażająco mała. W niektórych przypadkach instalowanie tego (nie aktualizacja poprzedniej wersji) powodu kilkudziesięcio procentowy skok wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 czyli instalować ? przed kartą graf.? czyli instalować ? przed kartą graf.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Czy sterownik SiS AGP coś daje... ? Tak jak kolega wyzej napisał 2-3% i poprawiają wyświetlanie grafy. Z resztą zainstaluj sobie stary ster i puść NATURE z 3DMarka... cholera GF2... no trudno. W każdym bądź razie test ten chodzi beznadziejnie (50 fps, a wygląda na 18). Dopiero nowszy poprawia ten błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Lumperator powiedz mi jak zwiększyłeś FSB BO MI POWYŻEJ 133 KOMP NIE ODPALA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Lumperator powiedz mi jak zwiększyłeś FSB BO MI POWYŻEJ 133 KOMP NIE ODPALA ? Prosta sprawa, ale coś ostatnio mi też na FSB 150 komp nie ładuje Windy. Wejdź na www.ocworkbench.com/ecs i pobierz cheepobiosa. Po sflashowaniu BIOSa uaktywnią Ci się niestandardowe tryby FSB (nawet 166 i 200 !!). Przestaw na 150, zmniesz timingi RAMu na 2-5-3 i powinno być OK. W sumie powinienneś mieć coś koło XP 2100+. Jak to nie pomoże to załóż Vmoda (np. 14 kOm) i wtedy pownno ruszyć. (instrukcja na www.k7s5a - naprawdę dobra). A jak to nie pomoże, to masz ten sam problem co ja - pamięci. (z tym, że u mnie czasem winda nie wstaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 czyli instalować ? przed kartą graf.? czyli instalować ? przed kartą graf.? Zainstalowalem po, i dalo mi 100 punktow 3dmarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...