Scary Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam mam problem w sterownikach w zakladce Smartgart nie moge właczyć AGP. Używam sterów OMEGA ale probowalem tez na innych i nie moge uaktywnic AGP. Czy ktoś może spotkał sie z tym problemem? Sprzet jak w sygnaturze. Pozdro i dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 stery od płyty głownej zainstalowałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scary Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Tak. To chyba oczywiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Tak. To chyba oczywiste ;) 1420814[/snapback] To nie jest takie oczywiste ;). Najlepiej przeinstaluj stery od MOBO i grafy. Zobacz czy w Biosie nie jest cos pomieszane. Edytowane 1 Maja 2005 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 I jeszcze nie wszystko jedno jakie stery od plyty. Ja kiedys zainstalowalem stery 6.39 (chyba bo dokladnie nie pamietam) i tez mialem podobne akcje. Jest to zwiazane z tym ze te stewry sa dedykowane plytom z PCI-E i maja poprostu AGP wylaczone. Co gorsza nie da sie wlaczyc. Zmien stery na ostatnie oficjalne obslugujace nf2. Jestem prawie pewien ze to pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ja to samo mam na nf3 na epoxie 9ndaj i radku 9800 PROtez nie moge wlanczyc na agp 8 a na nf 3 sa tylko jedne sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Sterowniki GART panowie !!!! W nowych sterach do płyt Nvidia zostały wywalone. Szukajcie sterów do mobo z początku roku. Zainstalować je następnie wejść w deinstalację i wywalić wszystko oprucz sterowników GART. I można już zainstalować najnowszy pakiet. Miałem takie numery na poprzednim NF2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 to wiec które bo sie pogubiłem układ nf2 ftp://download.nvidia.com/Windows/nForce/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Znalazłem w Guru3D: Nvidia 6.37 Beta drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja też nie moge włączyć agp a mam radka 9250 i też mam zainstalowac te stery nvidi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nie, bo nie masz nforce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to w takim co mam zrobić żeby móc ustawić agp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...