Gość Przemq Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam !! Mam głupie pytanie i pewnie zostane wysmiany ( mi to wisi ;) ). Przejede do setna sprawy: właśnie uświadomiłem sobie, że nigdy nie instalowałem jeszcze sterowników do mobo ( w tym przypadku to bedzie via 4in1 ) :mur: :mur: . Czy dają coś te sterowniki, bo jak pisałem już od 5 lat nie zainstalowałem ich ani razu :blink: . Teraz je właśnie zaistalowałem i nie widze rzadnej róznicy w prękości komputera, czy normalnym funkcjonowianiu. Może mnie ktos oswiecić ??? przemq ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Nie wiem jak to wyglada u Ciebie, ale jak ja mialem plyte na chipsecie VIA to bez sterow 4in1 karta graficzna byla wykrywana jako PCI i taka tez miala wydajnosc :) Wiec umnie dalo to dosyc duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 U mnie nie widać zupełnie rzadnej róznicy hmmmmm dziwne troche to jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Lepiej niech beda niz ma ich nie byc :) Napewno nie zaszkodza. Stery plyty glownej to jeden z pierwszych softow, ktore instaluje zaraz po reinstalce Windy i zawsze komp chodzi bardzo "zywo" :) Edytowane 1 Maja 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigil Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czy do płyty ASUS A7N8X Deluxe też powinienem instalować sterowniki VIA 4in1??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Czy do płyty ASUS A7N8X Deluxe też powinienem instalować sterowniki VIA 4in1??? 1451002[/snapback] NIE!! Powinienes instalowac stery do nForce2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 a ten asus jest na chipsecia via? stery do mobo nie sią zybt często wypuszczane, może dlatego, że jak je robią to jest z reguły duuużo poprawek, a potem już coraz mniej tym niemniej nie wyobrażam sobie działania na nf2 bez sterów do niego... to chyba niemożliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 No i wszystko jaste, ta plyta jest na NForce2, wiec takie stery musicie poinstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...