Mate Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Treochę nie na to forum aleeee.... Co ustawić w w2k aby można było wejść na niego z innego komputera w sieci.... dyski są udostępnione ale na innym kompie w sieci ich nie widać , a jak się chce wejść na kompa to pyta o hasło, którego nie zakładałem.... Kiedyś udało mi się to jakoś zrobić ale zapomniało mi się i ni w ząb tera nie mogę.... Proszę jakieś HowTo 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 jeśli komp jest w domenie to trzeba dobrze ustawić sieć, tam pewnie tkwi probolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 jeśli komp jest w domenie to trzeba dobrze ustawić sieć, tam pewnie tkwi probolem Do tego też doszedłem.... tylko jak 8O Kompy się widzą ---> sieć ok. ja ze swojego w2k mogę wejsc na drugi W98 ale odwrotnie nie można.... pyta o hasło... którego nie zakładałem. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Rozwiązania są dwa: 1. Albo utworzyć konto temu komputerowi z którego chcesz się połączyć 2. Albo włączyć (enable) konto Guest. To by było na tyle.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 aha to ja nie wiedziałem że to są dwa inne systemy poprzednik dobrze mówi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...