jarho Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam mam K7S8X, nie było mnie parę dni wracam i okazuję sie że padł komp. po włączeniu ładuję win XP do momentu kiedy wyświetla się "ZAPRASZAMY" i łapie zawias, myślałem że to wina WInXP, ale przy następnej próbie startu zawieśił się zaraz po starcie, sprawdziłem zasilacz wymieniając go na inny dalej to samo , zmieniłem grafikę też nie pomogło. Przed wyjadem czasami się zawieszał, ale zawsze startował. miałem wcześniej ESC k7 , działo sie podobnie , ale tam padły kondensatory po wymianie płytka zaczeła hulać, na K7S8X nie widzę żeby jakiś kondensator był spalony. a i jeszcze jedno często po zawieszeniu naciskam restart i komputer zawiesza się tak że nie startuję monitor i musze go resetować na Zasilaczu, bo nie mogę gop nawet wyłączyć. dodam że mam procka Atlona 1400 i mam nadzieję że nie padł, temp. utrzymuję się poniżej 50stopni. POMOCY !!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 sprawdz ustawienia pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsopolonez Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 mam tom plytka ale takich problemów mie mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 A niepodkręcałej czasem procka/?? , a może wentylatorek na procku źle chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Mialem taki sam przypadek z ta plyta, mialem podkreconego procka 1,4 GHZ Durona, i okazalo sie ze zasilacz nie wyrabial, wymienilem na nowy i jak reka odjal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) reinstall windy ?? moze najpierw Jak nie pomoze to Memtest pod dosem... Luknij w biosie jak wygladaja napiecia spradz procka u kolegi.... Sprawdz plyte glowna z prockiem kolegi Itd... Edytowane 9 Maja 2005 przez .:TIMONek:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 pamiec trefna albo proc sie gotuje... a zasilacz z jakiego na jaki zamieniles i napisz cos o konfiguracji jaka posiadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...