kawczak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Czy jest mozliwosc zmiany napiecia rdzienia procesora programowo, poniewaz w biosie mojej plycie glownej nie ma funkcji zmiany napiecia? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Jak masz programz plyty glwonej, ja mam naprzyklad Easy Tune i nim moge zmieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ale przy twojej płycie aczej nic nie zdziałasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 poszukaj jakiegos nowszego biosa, chociaż nie wiem czy to pomoże... poza tym nie wiem czy się opłaca zmieniać napięcie dla kilku mhz'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawczak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Po 1. Mam najnowszy BIOS do tej plytki :D Po 2. Nie ma takiego programiku do mojej płyty głównej. Po 3. Dla mnie się opłaca zmieniać napięcie dla kilku MHz :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 skoro w biosie tego nie ma to pewnie dlatego ze plyta nie posiada takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...