jj09 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Mam kartę ATI Sapphire 95xx@9600XT co mogę podkręcić w sterownikach Omegi, żeby nie uszkodzić karty???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 FAQ :mur: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jj09 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ale ja nie chcę korzystać z rivatunera:> tylko z omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=91386 dzial O/c i nie marudz juz tylko poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ale ja nie chcę korzystać z rivatunera:> tylko z omegi 1421266[/snapback] chcesz namieszać w sterowniku? :blink: no może wyprodukujesz jakieś nowe lepsze stery ale chyba nie o to chodzi do podkręcania jest dodany w omegach rivatuner wiec nie wiem jak chcesz podkręcać nie kortzystając z rivatunera a z samych sterowników :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 nie riva tylko Redlinker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) nie riva tylko Redlinker 1429214[/snapback] Ups my fault przepraszam, w moim poprzednim poście proszę podstawić sobie pod rivatuner radlinker i będzie ok ;) wytłumaczę się - używam catalystów. EDIT: whatever sie to nazywa <_< Edytowane 6 Maja 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 jak juz jestesmy przy nazwach to RADLINKER a nie redlinker ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...