_Ran'dall_ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Wgrałem właśnie ten program ( Style XP jakby ktoś nieprzeczytal tematu :wink: ) no i po kilku minutach znudzil mi się i go wykasowałem .Tylko teraz jak włączam system to pisze ( jeszcze przed paskiem ladowania) Windows XP , a pod spodem Windows XP <bootscren> po czym trzeba nacisnąć jedną z opcji i dopiero wchodzi do windowsa . Co mam zrobić żeby bylo tak jak wcześniej ???Wyniki w markach też spadły z jakieś 100PKT :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Edytuj boot.ini na C(ten plik tam jest>ukryty i chroniony przez system). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Edytuj boot.ini na C(ten plik tam jest>ukryty i chroniony przez system). 1421088[/snapback] :blink: :blink: W te klocki jestem raczej cieńki więc jak bys mógł opisz trochę dokładniej ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 tryb awaryjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 :blink: :blink: W te klocki jestem raczej cieńki więc jak bys mógł opisz trochę dokładniej ..... 1421173[/snapback] Włącz sobie widok plików ukrytych i chronionych przez system i przeedytuj ten plik. Skasuj zły wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 moj komputer->wlasciwosci->zaawansowane->uruchamianie i odzyskiwanie (ustawienia) odznaczasz czas wyswietlania systemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Włącz sobie widok plików ukrytych i chronionych przez system i przeedytuj ten plik. Skasuj zły wpis. 1421207[/snapback] A gdzie ten plik sie znajduje ?? Wiem że dla was to jakies bzdury ale dla mnie to wyzwanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A czy ja piszę nie po polsku? Co ja napisałem w pierwszym moim poscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Narzedzia/Opcje folderów/Widok/Pokaz ukryte pliki i foldery <=== tak jest na Win2k wtedy na c: znajduje sie plik boot.ini, edytujesz go we własciwy sposob, zapisujesz i tyle :) Mozesz to zrobic takze za pomoca msconfig wywoływanego z start/uruchom. Wchodzisz wtedy w zakladke boot.ini, edytujesz, zastosuj lub ok (nie pamietam dokladnie jak to leci :wink: ) i tyle. Powinno chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Wielkie dzięki już udalo mi sie zrobić ( nawet smarki powróciły do dawnego wyniku) .....poraz kolejny mimo iż mało kto wiedzial ( z mojego osiedla :wink: ) na tweaku zawsze ktos sie znalazł :D PS. Temat Proszę Zamknąć Edytowane 2 Maja 2005 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...