Skocz do zawartości
_Ran'dall_

Style Xp:///

Rekomendowane odpowiedzi

Wgrałem właśnie ten program ( Style XP jakby ktoś nieprzeczytal tematu :wink: )

no i po kilku minutach znudzil mi się i go wykasowałem .Tylko teraz jak włączam system to pisze ( jeszcze przed paskiem ladowania) Windows XP , a pod spodem

Windows XP <bootscren> po czym trzeba nacisnąć jedną z opcji i dopiero wchodzi do windowsa . Co mam zrobić żeby bylo tak jak wcześniej ???Wyniki w markach też spadły z jakieś 100PKT :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:  :blink:

W te klocki jestem raczej cieńki więc jak bys mógł  opisz trochę dokładniej .....

1421173[/snapback]

Włącz sobie widok plików ukrytych i chronionych przez system i przeedytuj ten plik.

Skasuj zły wpis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włącz sobie widok plików ukrytych i chronionych przez system i przeedytuj ten plik.

Skasuj zły wpis.

1421207[/snapback]

A gdzie ten plik sie znajduje ??

Wiem że dla was to jakies bzdury ale dla mnie to wyzwanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narzedzia/Opcje folderów/Widok/Pokaz ukryte pliki i foldery <=== tak jest na Win2k

wtedy na c: znajduje sie plik boot.ini, edytujesz go we własciwy sposob, zapisujesz i tyle :) Mozesz to zrobic takze za pomoca msconfig wywoływanego z start/uruchom. Wchodzisz wtedy w zakladke boot.ini, edytujesz, zastosuj lub ok (nie pamietam dokladnie jak to leci :wink: ) i tyle. Powinno chodzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki już udalo mi sie zrobić ( nawet smarki powróciły do dawnego wyniku) .....poraz kolejny mimo iż mało kto wiedzial ( z mojego osiedla :wink: ) na tweaku zawsze ktos sie znalazł :D

PS. Temat Proszę Zamknąć

Edytowane przez _Ran'dall_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi