pidzama1x Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 witam posiadam bios z rozszerzeniem .awd a nastepny z rozszerzeniem .003 i czy na goraco da sie to sflah-ować ??????? AWDFLASHEM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Przeciez to bez roznicy jakie jest rozszerzenie, a co do drugiej czesci pytania to jest bez sensu tak samo jak i pierwsza czesc ;-) Nie kazdy bios da sie zaprogramowac na kazdej plycie, a skoro nie napisales jaka plyta, jaki typ biosu, jaki typ biosu jest na plycie na ktorej chcesz programowac ta kostke to Ci nie pisze: moze i sie da, a moze i nie. Najlepiej uzywaj uniflash'a zamiast awdflash'a: http://www.uniflash.org/download/uf140.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 witam prubowałem go sflashować i [gluteus maximus].Ale dam se rade bios płyty matki to award (ASUS) i prograsmowac mam na nim tez Award-a (Asus) i Ściagnełem se juz program do zmiany nazw plików. czyli soft do programatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Przeciez juz Ci napisalem, ze nazwa pliku z biosem nie ma znaczenia, bo wgrywasz zawartosc, a nie nazwe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...