sliqe Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Na allegro od dłuższego czasu są aukcje z telewizją przez internet. Kosztuje to jakieś 8 zł czy coś koło tego i moje pytanie jest następujące - Ma ktoś taki program do odstąpienia ?:> Ewentualnie moge zwrócić połowe kosztów za takowy zakup albo możemy się na jakąś aukcje składke zorganizować i wyjdzie taniutko ;p A telewizja jest tam niebanalna =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) muszę Ci powiedzieć, że nie jest to wcale takie super jak tam piszą - wpisz w google "wuup" albo "watch tv" i sprawdź sam. W każdym razie nie wydawaj na to kasy!!! [edit] to się zgralismy z kolegą :) Edytowane 1 Maja 2005 przez o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja wydalem na tak zachwalanego Watch TV i to jest gooffno. polskie stacje tv to gosc jedynki i to nie na zywo... brak polskich stacji ktore sa na zywo. filmu sobie nie obejrzysz. kupujac myslalem 'obejrze se HBO' a tu go nie ma polskie stacje radiowe do odtwarzania wymagaja RealPlayera i WMP....G.O.W.N.O. i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No i ok :> Kupować już nie kupie - dowiedziałem się co i jak ;) Czyli allegro kolejnym razem okazało się sposobem na wyciaganie kasy od naiwniaków:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No i ok :> Kupować już nie kupie - dowiedziałem się co i jak ;) Czyli allegro kolejnym razem okazało się sposobem na wyciaganie kasy od naiwniaków:> 1421575[/snapback] A na ebay tez takie naciąganie jest, jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No i ok :> Kupować już nie kupie - dowiedziałem się co i jak ;) Czyli allegro kolejnym razem okazało się sposobem na wyciaganie kasy od naiwniaków:> A mogłes byc jednym z nich :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) ostatnio przez net ogladalem J&S Cup chyba na www.itvp.pl czasami cso tam leci. a te programiki to wileka lipa. Edytowane 1 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja też sie nadziałem na tego Watch TV :mur: :mur: Jednym słowem wielka lipa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Jak ktos chce pobrać, to zapraszam na niedokończaną strone www.republika.pl/opel_tigra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja miałem wiele programow tego typu w tym i łocz tiwi heh badziew jakich mało ;) chcesz moge Ci to ścierwo na maila wysłac PS. NIE KUPUJCIE ŻADNYCH PROGRAMÓW Z ALLEGRO, można je mieć za darmo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) bajerhy z allegro są na www.allegro.boo.pl a te TV przez net to gooofno jakich mało lepiej juz dozbierac to 200 zł i zainwestować w SkyStara... :lol: Edytowane 1 Maja 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Tu jest baardzo wiele :) i zadarmo ---> http://wwitv.com/portal.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No ja szukam "Głośnego sąsiada" już od daaaaaaaawna i nie moge znalesc :|To sie złóż z kims i kup ;] Sam jestem ciekaw dzialania tego progsa ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 http://www.wuup.com/ calkiem fajny programik, wystarczy sie zarejestrowac i mozna sciagnac program i ogladac chyba z 90 stacji i posluchac radia naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Tu jest baardzo wiele :) i zadarmo ---> 1421978[/snapback] Polecam Czeskie Ocko TV. Link na tej stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...