mb_asasello Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam! Sciagnalem juz plik z tym biosem, mam jednak kilka pytan (prosze o nieodsylanie do szukajki, bo spedzilem przed nia ostatnie 2 godziny, przed ktorymi bylem totalnym laikiem w kwestii biosow dla tej plyty :) Mianowicie - czy nie bede mial problemu z tym biosem przy moich pamieciach (2x256, DDR 400 Kingston / Hynix) i drugie - czy jest jedna wersja bios-u dla NF7 / NF7-S? Jesli tak - czy po wgraniu go mam jakies opcje wylaczyc? Bylbym tez bardzo wdzieczny za jakis link z opisem tego biosu i jego funkcji po polsku lub angielsku. Dzieki i pozdrawiam mb_asasello Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Mam nadzieję że nie próbujesz wrzucić tego Biosu do tego co masz w podpisie:P Jest jedna wersja dla NF7/NF7-S i nie trzeba nic wyłączać. Któryś Bios miał w standardzie wyłączoną dzwiękówkę i inne pierdólki (nie pamiętam czy akurat ten czy Tratsa) to nie zdziw się jak Ci zniknie dzwięk i karta z windy po jego wgraniu. Co do pamięci to musisz sprawdzić ale przy kościach 2x256 żadko zdarzały się problemy. Opis funkcji w Biosie jest w manualu, jak nie masz papierowego to na stronie Abita znajdziesz pdf. Niezły opis jest też w FAQ http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=54357 na dole strony kilka tematów. Pozdrawiam! Edytowane 1 Maja 2005 przez ajsi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...