Skocz do zawartości
Khalam_Mekhar

Problem W 2x512 Twinmos I Zamiana Na Kingmaxy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam twinmosy na aa4t czyli na remarkowanych winbondach ale moj epox ma z nimi problemy:( mianowicie nie moge ich puścic na 133 na wiecej fsb niz 269 zeby się komp uruchamiał:( a same ramy jako takie przy 1:1 dochodza do 235. Procka mam winchestera 939 0450 i chciałbym go puscic jak pan bóg przykazał na 2,7ghz ale niestety nie da rady:( jak ustawie na 100 ram to prosze cie bardzo tylko wtedy ram chodzi na 150:( ana 133 za dziada pradziada:( jak pusciłem goldmemoery to przy tych samych ustawieniach przy 133 na 270 sypał błedami jak głupi a na 166 i 250 bez problemu przeszedł:( i teraz sie zastanawiam nad zmianą tych twinmosów na 2x512 kingmax hardcore 533. Moge te ramki miec za 500zł i to jest niestety max co moge na ram przeznaczyc. Teraz pytanie czy warto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam twinmosy na aa4t czyli na remarkowanych winbondach ale moj epox ma z nimi problemy:( mianowicie nie moge ich puścic na 133 na wiecej fsb niz 269 zeby się komp uruchamiał:(  a same ramy jako takie przy 1:1 dochodza do 235. Procka mam winchestera 939 0450 i chciałbym go puscic jak pan bóg przykazał na 2,7ghz ale niestety nie da rady:( jak ustawie na 100 ram to prosze cie bardzo tylko wtedy ram chodzi na 150:( ana 133 za dziada pradziada:( jak pusciłem goldmemoery to przy tych samych ustawieniach przy 133 na 270 sypał błedami jak głupi a na 166 i 250 bez problemu przeszedł:( i teraz sie zastanawiam nad zmianą tych twinmosów na 2x512 kingmax hardcore 533. Moge te ramki miec za 500zł i to jest niestety max co moge na ram przeznaczyc. Teraz pytanie czy warto?

1421212[/snapback]

Warto tylko jesli beda u ciebie chodzic bez problemu, a nie jak te twinmoski. Jak bedziesz je sprzedawal (twinmosy) to daj znac, chetnie wciagne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi