d2io83k Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Chce kupic jakis dobry i cichy wentylator na procesor, mam Athlona 1.7. Cos do 50 zl i fajnie by bylo jak by mial jakies diody :) Dziekuje za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 polecam SPIRE WHISPER ROCK V nie uzywam, ale chcialem kupic cichutki i slyszlame ze niezly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Zastanawilem sie tez na tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49831088 ale do niego trzeba troche dozucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 zalezy tez od obudowy. mi by sie np. ten pod zasilaczem nie zmiscil (wlasnie planuje maly mod zeby sie jakis pentagram miescil) a whisper rock V sie miesci idealnie. ale ogolnie tez fajniutki jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Czyli ten SPIRE WHISPER ROCK V bedzie na moim procku skuteczny. Znalazla sie kase wiec moglbym dac za wentylator 70 zl, moze cos lepszego za tyle. Ja w dziedzinie komputerow jeszcze nie jestem najmocniejszy dlatego zapytuje :) Pozdro. Edytowane 2 Maja 2005 przez d2io83k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Miedziany i tani... ;] Polecam... Sam kupiłem i bedzie on pieknie na mojej grafice wygladał.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) a co sadzicie o takim :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49758100 eh truje du** poniewaz nie chce sie wpierdzielic w jakas hale :) i chce cos kupic dobrego. Edytowane 2 Maja 2005 przez d2io83k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Hehe.. to tez mam w szufladzie.. ;] Marka to marka.. Oprócz tego że jest dosc głosny (ale jest regulator) to jest również wydajny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psiochun Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Też mam athlona 1700 - przez długi czas śmigałem na czymś takim!! i było spoko. Chłodzi ok i cichy jest. Jak do 50 zeta to to będzie moim zdaniem najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 A w koncu zdecydowalem sie na takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49831088 Pozdro. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...