Ka-lolek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam, chcę się zabrać za podkręcanie procka i chcę wiedzieć w jakie programy do sprawdzania stabilności muszę się zaopatrzyć... mam stressprime, który rozumiem, że muszę włączyć po podkręceniu dla sprawdzenia stabilności proca, everest do monitorowania temperatur i nie wiem co jeszcze warto ściągnąć (albo trzeba) żeby bezpiecznie wszstko mieć pod kontrolą po każdorazowym wzroście FSB. Bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam Ka-lolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 a może troche własnej inwencji :?: na forum napewno znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) prime 95, speedfan, sandra, cpu-z i stabilitytest(tylko jak masz dobty zasilacz bo sie pozegnasz z kompem) powinno styknac Edytowane 2 Maja 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Hm a może jeszcze bios ;] no i o FAQ-u nie zapomnij ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...