duchlik Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Mam kłopot zkompem. Moj sprzet to plyta: asus p4p800 procesel intel pentium 2.8 Ghz pamiec ram 768 dysk 20 gb. Moj problem polega na tym ze gdy gram lub sprawdzam cos w necie po jakis 15 o wlaczeniu kompa nic niemoge zrobic klikam w ikonke eksplorera i nic mam caly czas myszke z klepsydra odpalam Moj komputer nie pojawiaja sie zadne ikonki jakis program probuje odpalic tez nic prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Może format pomoże ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchlik Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Może format pomoże ;-). 1421369[/snapback] WŁASNIE NIE MOGE FORMATA ZROBIC BO MAM ZBYT WANE RZECZY NA KOMPEI :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Przekskanuj wynde antyvirem !! A jak nic nieda to forma C i wiesz co dalej :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) odpal knoppixa albo win PE z plytki przekopiuj to co wazne na druga partycje i format ... Edytowane 1 Maja 2005 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...