Goran69 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 siema wiem ze mozna zrobic tak aby na telewizorze lecial np film a na kompie grac tylko ze na ATI czy na GeForce tez tak mozna zrobic jesli tak to prosze o szczegolowe opisanie tego :] pliss z góry dziekuje (gdy sie polaczy telewizor z kompem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 nie bardzo, raczej ogaldać film i przegladać stornki czy robić coś poza graniem i ogladaniem drugiego filmu, a taki przypadek jak ty chcesz to tylko 2 kompy albo komp i wideo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Opis jak podłączyć i skonfigurować Serfowanie po necie przy jednoczesnym odtwarzaniu filmu na TV jest jak najbardziej możliwe, nawet w pasjansa lub inne gry "okienkowe" można grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie polecałbym grac w gry 3D i oglądać film :) Tak się chyba nie da, chyba że przy bardzo mocnym PC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran69 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 no ja mam procek Pentium 4 2Ghz 512 ram'u styknie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Trochę tutaj mieszacie. Nie chodzi o to czy procek/komp wytrzyma obciążenie w przypadku ogladania filmu i jednoczesnego grania (np. w HalfLife2), tutaj chodzi o to że obraz na telewizorze w trybie teatralnym (pełno-ekranowe video na TV) jest wyświetlany w trybie overlay. Gry także są wyświetlane w tym trybie - więc wystąpi konflikt. Więc albo oglądamy film na TV i mamy na monitorze pulpit, albo gramy* na monitorze lub TV. *nie mówie tu o grach typu pasjans, mahjong itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...