egzekutor666 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Co jakiś czas resetuje mi się komp. Jest to dosyć uciązliwe. Czasem się to dzieje zanim jeszcze się zaloguje do windy, a czasem pracyje 20 minut i z windy się resetuje. Wymieniłem karte graficznę(była troche podejrzana/) ale to nic nie dało. Mam celerona 800mhz, 128mb ram i winde xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Moze pamiec dogorywa. Przetaestuj goldmemory etc, jesli nie pamiec to moze MOBO - sprawdz kondesatory na plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 podaj jaką masz zasiłke, czy masz blue screena, podaj więcej info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d100yec Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Prawdopodobnie to zasilacz. Też mam taki problem(looknij do tematu "Komputer mi się dziwnie zawiesza"). I prawdopodobnie to zasilacz. Dzisiaj zamawiam nowy i zobacze czy to napewno chodzi o zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...