Qkocz Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No więc tak, ja nie polecam mojego dostawcy Tinet-Polska (radiówka, Poznań i okolice) - nie chce mi się pisać dlaczego, bo napisałem to w wątku pt. "Internet radiowo". Nie polecam także sieci Wesbel (też radiówka, Kostrzyn Wlkp. i okolice). Po krótce - są to dostawcy jak ja to mówię "dla dzieci", albo dla kogoś, kto raz na ruski rok wchodzi do internetu żeby odebrać/wysłać pocztę (chociaż z tym też czasem są problemy). Polecić mogę za to w Poznaniu providera ICPNet (kablówka) - bardzo solidny dostawca (miałem i moi qmple mają i każdy jest zadowolony). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkocz Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Piszcie, czy jesteście zadowoleni czy nie. Ja już mam dość tego łajna alias Tinet :angry: Swoją stronkę już zwinęli, bo klientów napchali i już więcej nie da rady, ale ja wysiadam i w ciągu miesiąca Neo 128 - 100x lepsze niż Tinet (obojętnie jaką prędkość by mi oferowali - spadam od baboli). Każdy długi weekend, czy niedziela jak dużo ludzi siedzi to zawiechy na pół dnia, a tak to same lagi, eh szkoda klawiatury marnować... Edytowane 3 Maja 2005 przez Qkocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Ja mam Neo 2048 jestem zachwycony a instalacja wygladała tak że poszedłem do Telepunktu o 11 a w nstepny dzin o 13 juz neo chodziło 1 zł instalacja 1 zł modem fakt że na 2 lata i dla niektórych jest to minus ale mnie to osobiście nie przeszkadza bo nie sądze żebym chciał w najbliższym czasie z niej rezygnować Wcześniej miałem Skyware porażka totalna 400 zł instalacja i co z tego że na czas nieokreślony skoro musiałem taką kase wyłożyć na dzień dobry :/ transfer na początku spoko 56 KB/s później się okazało niestety że to był okres przejściowy później spadł do 32 KB/s w tej opcji co miałem w życiu bym się teraz z Neo nie przesiadł na coś takiego fuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Ja Uzywam Neo 128 kbt/s Od 11 miesiecy Jestem Bardzo nie Zadowolony... Jak Niemasz Firewalla ,Anty Virta, Sp2 To giniesz;/ 2 dni i format ^^ B) B) B) Polecam Chello & Aster Edytowane 19 Czerwca 2005 przez Mrugacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Uzytkownik Vectry(kablowka) opcji 512...baaardzo zadowolony...za darmoche mam dodatkowe 1 mb w postaci serwera proxy vectry..zadnych zwiech, lagow..cudenko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o internet satelitarny z kanałem zwrotnym (alternatywa dla dial-upu, szczególnie porządana na wiochach, gdzie samemu mieszkam) to polecam szczególnie onetkonekt satelita i szczególnie nie polecam gointernet. ponadto jak ktoś może toto podzielić to dobrą ofertą jest skyDSL. wiem że dużo jest ludzi którzy są w sytuacji takiej jak ja, tzn. tylko dial-up od tepsy ;) jakby ktoś się tym interesował to zapraszam na forum.esat.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja Uzywam Neo 128 kbt/s Od 11 miesiecy Jestem Bardzo nie Zadowolony... Jak Niemasz Firewalla ,Anty Virta, Sp2 To giniesz;/ 2 dni i format ^^ 1503659[/snapback] Czy to wina neostrady, ze windowsy sa jakie sa? :wink: Zreszta w necie czesto sie spotyka taka argumentacje... Linux madafaka! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 No jak sie jedzie na czystym XP bez SP2 ani najnowszch łat to sie nie dziwie ze 2 dni i reinstalka. U mnie na 2ch kompach XP + all update wyrabiaja bezproblemowo 8-10 miesiecy i 0 zwisów zawieszek problemów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 tiaaa... a u mnie XP smigał 2 lata bez sp1 nawet i jakoś sie nic nie wieszało i nie było problemów... komp jest tak sprawny jak człowiek który nim zarzadza... wystarczy że masz dobry antyvir i czasem defragmentujesz hdd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 zgadzam sie u mnie juz system 6 miechow dziala, a uzywam tylko kaspra i spy botem czasem go zjezdze, ale uzywam firefoxa i mysle, ze to robi swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...