mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 no więc u mnie to wygląda tak: mobo : DFI czipy: nVidia procy: AMD kości: OCZ grafa: g-byte, asus zasiłki: taganki budy: Thermaltake chlodzonko : thermalright dvd itp: NEC monitory: samsung dyski: WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 to sie wszystko szybko zmienia zalezy jaki okres i co dana firma wypuscila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja nie mam stereotypów że np Abit czy DFI i nic innego poprostu to co dana firma wyprodukuje dobrego to kupuje. Ostatnio jest to DFI | AMD | i thermaltake | i oczywiście WINBOND choc tu zdradziłęm zakupume tccd :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 dvd itp: Lite-On monitory: Aoc dyski: Seagate ATA / Samsungi SATA Te trzy bym zmienil, reszta wporzo. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) mobo : Tylko DFI :* ew mogę zdradzić z abitem :> czipy: Ino nForce proc: AMD ownz ram: Wszystkie jakie są, akutalnie mam GEIL i jestem bardzo zadowolony :] grafa: nie mam szczególnych, głównie haj-end zasiłki: różnie budy: Lian Li, Thermaltake chłodzenie (głównie wc) : Mate ;] Ostatnio Samhain coś kąbinuje więc kto wie :> napędy: po penis mi czytniki ;d monitory: rożnie dyski: Seagate :> Edytowane 1 Maja 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 moze ankiete jakas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 moze ankiete jakas? 1421888[/snapback] za duzo producentów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 prawdziwy hardwre ?? ;) piwo - perła only :D reszta to już kwestia konkretnych modeli ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja nie lubie firm : LG , Samsung, Lite-On .... Lepszy temat by był, jakich firm nie lubisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja lubie Asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A ja lubię Sony. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) ja lubie codegen Edytowane 2 Maja 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a ja lubie : codegena: za ładne obudowy i za ich cene minta : za tani i dobry sprzęt:p jedyna klawiatura która wytrzymała mi ponad 2 lata;]]]] to własnie mint i a4techa za nawygodniejsze dla mnie myszki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) fajny temat, tylko szkoda, ze wiekszosc podejdze do niego zapewne nie obiektywnie i wypisze firmy urzadzen, ktore aktualnie posiada... mobo : DFI, Asus, Abit czipy: dla K7 VIA, K8 nVidia procy: AMD kości: Hynix, OCZ grafa: Gainward zasiłki: Chiwftec chlodzonko : Zalman dvd itp: LG, Creative, Lite ON monitory: LG, Nec dyski: WD i tylko WD ! Edytowane 2 Maja 2005 przez Raul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 3Dfx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 3Dfx 1422539[/snapback] Podpiolem sobie ostatnio starego VooDoo 2 12MB do mojej karty i w UT 2004 mialem na oko o srednio kilka fps wiecej ale za to fpsy byly mniej stabilne (jak normalnie bylo powiedzmy 40-45fps to z voodoo 35-50). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 AMD+ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Podpiolem sobie ostatnio starego VooDoo 2 12MB do mojej karty i w UT 2004 mialem na oko o srednio kilka fps wiecej ale za to fpsy byly mniej stabilne (jak normalnie bylo powiedzmy 40-45fps to z voodoo 35-50). 1422747[/snapback] Ciekawe na jakich ustawieniach...:D A tak od siebie Lite-On tanie nagrywary a i nagrywaja dobrze (nie spalilem jeszcze nic). Canon bardzo dobre drukarki. Reszty nie oceniam bo nie mam zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Trzy razy A : ASUS, AMD , ATI :-P i love them :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ot tak : Proc : AMD --> Intel tez byłby niezły tylko ta cena. Mobo: BIOSTAR ,GIGABYTE, FIC MEMKI : SPECTEK ale zjarałem i mam twinmosy które sa do bani. CHIP NB: VIA na Nforce sie przejechałem. Dysk: WD i Samsung. GRAFA: Nie gram więc liczy sie dla mnie jakość obrazu imo MATROX ale nie mam. Monitor: EIZO i nic innego. ZASIłKA: Codegen nie był zły ;) Chieftec lepszy. BUDA: nie mam zreszta po cholere mi ona ;) KLAWA:standartowa UNIKEYA od 7 lat bardziej wytrzymałej jeszcze nie widziałem. Mysz: A4TECH dobrze leżą w dłoni Samsung optyczny tez niczego sobie tylko mały. Dźwięk: AUREAL VORTEX 1 i 2 (rzeczywiste A3D a nie podróbka od SB) CHłodzonko: nie wazne co byle działało i było ciche. Cos jeszcze z hardwaru ? No to JA normalnie sam wypas niczego mi nie brakuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Z tego co sie u mnie nie zmienia (w sensie producenta :wink: ) to: procki -> amd (oprocz 286) dyski -> seagate (od jakichs 8 lat) napedy optyczne -> asus (od jakichs 4 lat) myszki -> logitech (od jakichs 2 lat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) ja cenie ABITA za nowinki technicze a szczegołnie te w grafach i nobo plyty z serii IC7 so mistrzowskie Edytowane 2 Maja 2005 przez w1wlodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ciekawe na jakich ustawieniach...:D 1422846[/snapback] Na pewno jakichs niskich, nie pamietam juz to byl tylko taki przyklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Cyrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 intel proc an chipset nvidia grafa seagate hdd dalej mi sie nie chce pisac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...