pleniks Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 czy jest lepsza od multimedialnej z podstawka na nagdarstki? plaska: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13765 moja obecna: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14652 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 PLaska lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 że co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 a co rozumiesz pod pojęciem lepsza? Niskoskokowa jest zapewne cichsza. Nie idź za modą, jest teraz taki boom na te laptopowe klawiatury typu ultrax a my bądźmy oryginalni i pozostańmy przy swoich :) Jeżeli na tej logitecha ci się wygodnie pracuje to po co zmieniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 no pewnie ;) albo nie ;) a w co jest lepsza ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleniks Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 problem w tym ze muj logitech jest chyba nie odwracalnie uszkodzony alt cltt shift nunlock i jeszcze kilka klawiszy nie dziala [zalala sie klawiatura] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) ja mam klawiature za 10zl od 3 lat i jest lajtowo, wiecie jak sie kręci ??? :) a to co przezyła już to jej, nie wspominając o tym ze co chwile po niej chodze bo leży na ziemi kolo łózka (brak biurka [kupie-kraków-gg:4214221-do 100zł]). Edytowane 1 Maja 2005 przez mos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...