44ash Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Temat pamieci TwinMos przewinal sie juz kilkakrotnie ale bez zadnyck kakretow (przynajmniej ja ich nie potrafilem wypatrzec). Mam kakretny problem i licze na jakies porady ewentualne linki it. Jestem posiadaczem nastepujacego sprzetu: NF7-S v2.0 BIOS ID: 2.5 Barton 2500@2900 (2000MHz - 10x200) TwinMos 2x512 CL2.5 kosci M.tec - pracuja w trybie dual Przed nabyciem Twinmosow mialem jedna kosc 512 Kingstona i wszystko chodzilo pieknie (na tym samym FSB) Problemy zaczely sie po wlozenie Twinmosow: zamykajace sie aplikacje (szczegolnie te wymagajace wiekszch ilosci pamieci) z powodu nieznanych bledow okazjonalne restarty sytemu itp. Slyszalem ze Twinmosy potrafai pracowac niestabilnie ale postanowilem zaryzykowac. Ustawienia w biosie sa mniej wiecej takie jak jest zasugerowane tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=81124 I w koncu pytanie: Czy ktos wie jak poradzic sobie z tym? Moze nowszy bios, zmiana napiecia na pamieciach ? Probowalem paru rzeczy ale bez efektu. Z gory dzieki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 http://sklep.benchmark.pl/pelny_10936.html tu masz odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 :blink: :lol: :mur: [gluteus maximus], [gluteus maximus], [gluteus maximus]. Kurde ja nie wiem jak wy szukacie :angry: . Ile przeczytałeś, wszystko :?: Mi się zdaje że nawet nie zerknąłeś tam gdzie potrzeba, bo jakoś cię tam nie widziałem, a zakłasz kolejny bzdurny temat :mur: :mur: . Zaczęło Ci się tak dziać, bo nie masz biosu z Command Rate 2T. Czyli innymi słowy poszukaj sobie BIOSU który w nazwie będzie miał CPC lub 2T wgraj sobie taki bios i ciesz się z życia :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...