argaven Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Stronka z fotami. Umiescilem linka do tej stronik na forum uczelni, w ktorej sie ucze i czesci osob wogole idea wc nie przypadla do gustu - smutne, ale prawdziwe. Stronka chodzi pod IE. Prosze o opoinie i krytyke rzecz jasna. Edytowane 1 Maja 2005 przez argaven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 hmm WC jak WC,wlasciwie niczym dobrze sie nie wyroznia ,mam za to kilka zastrzezen: pompka mala ,pojemnik duzy (z carrefour :D ) - juz to przechodzilem - wroc do carrefour i kup tej samej firmy ale maly pojemnik albo maly Ruberamid - ta pompke spokojnie mozna upchac do srodka tej budy chlodnice kupiles nowa przeplacajac za gotowa i tak ja umiesciles?? pomysl nad tym - malutka wiec sie prosi zeby ja wcisnac zamiast cdromu - zajmiesz dwa miejsca 5'25" a uzyskasz fajny efekt albo nawet z tylu tam gdzie jest dodatkowy wentyl ja wpasowac obrzydliwe kolanko-zwezka - czy naprawde 1.05pln za miedziane fi12 to duzo?? wyprowadzenia wezy poza bude masz dobrze i zasilacz chodzony tez estetycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A i tak najbardziej podobało mi sie ostatnie zdjecie i te boskie szare skarpetki na nogach :D Ps.Gód dżob - widac ze sporo "modowałes" przy tym chlodzeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Myslalem, nad wlozeniem chlodnicy do obudowy, ale niestety sama obudowa jest troche za mala - na zdjeciach wyglada na dosc duza, ale na prawde jest tam malutko miejsca. Pompki faktycznie sa slabe, wysokosc podnoszenia strumienia wody to tylko 70 cm, ale daja sobie rade w miare, bo wystajaca ponad obudowe chlodnica ma w najwyzszym miejscu razem z wiatrakiem 52 cm. Szczegolnie jestem zadowolony wlasnie z przejscia przez obudowe. A skarpetki to kumpla, ktory robil zdjecia :D Mi gdzies tam chwycilo reke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Fajnie że mamy kolejnego wc maniaka :wink: Co do układziku to te 2 pompki w tym wielgachnym pojemniku nie bardzo. Ja bym postarał sie o 1 ale mocniejszą np atman 305 i mały pojemnik albo w ogóle uszczelnić i zrobić bez. Mocowanie chłodnicy jak dla mnie nic ciekawego i do tego wygląda jak zwykły kadeciak. Jak tak to po co tyle przzepłacałeś? Jak Bi to przeba by ją porządnie zamocować najlepiej w budzie. Acha nie podoba mi sie ten głupi standard 12/16 dla węży. Jak robiłeś nowy układzik trzeba byłó pomysleć o czymś 8-10mm. Większe węże nic nie dają oprócz większego bałaganu. A mniejsze kroćce i złączki są bo niedawno trzymałem w łapkach. Alwe ogólnie ok. Zresztą to twoje wc i tobie sie ma podobać. Jakie osiągasz temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 O temperaturkach napisze jak pozadnie przetestuje. narazie najwyzsza odnotowana na procesorze to 54C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Pomyśł o filtrach przeciw kurzowych na wentyl.... chłodnicę możesz przykręcić do sufitu a wentyle na zewnątrz... tylko szkoda będzie tej przejściówki przez budę :( w przyszłości można pomysleć o zmianie pompki oraz umieszczeniu wszystkiego wewnątrz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 WC mi sie podoba, szkoda ze wszystko poza buda :/ Ogolnie duzy plus za chlodzenie zasilacza woda :) tak jak kolega pare postow wyzej polecam zmienic to plastikowe kolanko na cos innego =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 nie dziala stronka ze zdjeciami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Juz dziala. Niestety hosting tp :blink: - czasem sa zaciachy i glowie stronka chodzi pod Internet Explorerem. Pozdrawiam i zapraszam... Ja tymczasem wkrotce napisze o temperaturkach. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...