dar_74 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Cześć. Kupiłem płytę główną Asus A8V-E Deluxe K8T890 PCI-E wszedłem na stronę producenta żeby zobaczyć, co jej upchnąć za pamiątki no i zaczęły się schody w tabeli było pełno staroci 256CL3 itd. Co do kasy to mogę wyłożyć 500zł.Czy ktoś ma tą płytę i na czym śmiga? Mam cichą nadzieję, że ktoś przeczyta te wypociny. Pozdrawiam. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squade Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Witam. Jestem posiadaczem tej właśnie płyty oraz 2x256MB DDR400 TwinMOS CL2.5. Moje spostrzeżenia są następujące: w dualu na ustawieniach auto system niby chodzi stabilnie ale jednak dość często zdarzały się krzaki różnych programów typu gadu-gadu albo winami, Windows xp 64 w ogóle nie dał się zainstalować przy takiej konfiguracji pamięci. Po przestawieniu na CL3 problemów nie było. Natomiast po przełączeniu w 64 bitowy tryb nie ma z nimi najmniejszych problemów. Na ustawieniach „auto” nie sprawiają najmniejszych problemów. Wydaje mi się, że powinienem był wybrać pamięci Kingstona. Edytowane 19 Maja 2005 przez squade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...