sadereg Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Błąd SU995035 Podano niewłaściwą opcje polecenia. Sprawdź wiersz polecenia i ponów próbę lub wpisz "/? " aby uzyskać pomoc dotyczącą instalatora (0x13 ab) Taka informacje pojawia mi się podczas instalacji windowsa 98. Wczesniej podzieliłem dysk na partycje i sformatowałem. Z jakiej przyczyny pojawia się ten komunikat i jak mu zapobiec. Edytowane 6 Maja 2005 przez sadereg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nawet nie umiesz przepisac komunikatu bez bledu :( To jest SU995035 http://support.microsoft.com/default.aspx?...671&Product=w98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capri1 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czy mógłby ktoś przetłumaczyć tak dla laika co trzeba zrobić w czasie instalacji żeby ominąć ten błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...