Zulusman Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mam problem a z autoalarmem. 4 dni temu zaczela mi co jakis czas wyc syrena z autoalarmu.. Nie zwrocilem na to uwagi, bo dzialo sie to tylko czasami. Wczoraj zaczela wyc non-stop!! To za czelo byc denerwujace. Po wstepnych ogledzinach, okazalo sie, ze przerwal sie drucik z ukladu do syreny. Postanowilem go polaczyc. Wyciagnolem syrene w wygodniejsze miejsce i zaczolem laczyc. Polaczylem, sprawdzilem - dziala!! :) Wlozylem spowrotem syrene na miejsce, zaczynam laczyc.... i drucik koloru czerwonego dotknol karoseri (tak mi sie wydaje) i zrobilo sie male CYK/PSTRYK/BLYSK. :mur: Po polaczeniu w calosc jak poprzednio, ukladzik przestal dzialac.... :mur: Dziala jedynie centralny zamek z pilota alarmu. Syrena wyje nadal, jakby byla odlaczona, mimo prawidlowego polaczenia. Na desce rozdzielczej mam diode sygnalizacyjna, ktora mruga sobie jak zawsze. Migacze nie swieca gdy otwieram/zamykam auto.... Ma ktos jakiegos pomysla co z tym zrobic ?? Sama syrenta to pryszcz - niebawem sie wyladuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A to przypadkiem Punto nie jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie Citroen SAXO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) naprawa Ci nie wyszła wiec .... do servisu oddaj :-P :-P :cool: Edytowane 2 Maja 2005 przez w1wlodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jesli ten kabelek był od zasialnia syreny ( rownież ładowanie aku w syrenie) to bedzie wyła jak opetana przez szatana bo odciałes jej napiecie czyli chesz sie włąmać do swojego auta jednak to widać jest mozliwe ;) sprawdz tzn rozbierz centralke i sprawdz czy nie poelciał bezpiecznik + i czy jakaś scieżka nie jest przepalona. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...