nitek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam Ostatnimi dniami poczta wp dziwnie dzialala, mieli podobno jakas awarie, jednak od wczoraj poczta nie odbiera mi maili, z wysylaniem nie ma zadnych problemow <_< Wie ktos o co chodzi ?? Niby jesli poczta nie dochodzi to nadawca powinien dostawac zwrot -tak sie jednak nie dzieje :mur: Gdzie sie podzialy wiec moje listy w tym kilka bardzo waznych z banku, allegro i od bukmachera ?? Trzeba przeniesc sie na gmaila bo tu widze odpieprzaja panszczyzne :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 jest zwalona, ja to samo mam :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ciekawe czy nam listy oddadza :unsure: :blink: :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ciekawe czy nam listy oddadza :unsure: :blink: :wink: ? 1422227[/snapback] [ciach!]o oddadzą, mi wszystko skasowali z poczty i sie nie przejmowali :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Oddadzą ale z opóźnieniem.. I to dosc duzym - 2-3dni... Przez tą poczte uciekł mi sprzed nosa tani GF4 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 to ja czekam do oddania, a pozniej zmieniam skrzynke na gmaila, mam nadzieje ze gogle nie bedzie robil takich szopek :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Gmail jest na razie wersją beta i nie gwarantuje poprawnego działania kont. Nie było na razie większych awarii (zauważyłem drobne, kilkunastominutowe, "zacięcia"), ale gwarancji nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) u mnie tak samo, co najzabawniejesze, powiadomienia z tweaku uzanało jako spam i kasuje od razu :blink: nie działa juz 6 dzien, jak działa to do doopy, 30 mintut ściagało mi sie kilka maili po parenaście kilobajtów (sam tekst), szukam inne konta bo to już przegięcie :x Edytowane 2 Maja 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Też mam konto na WP. Koleś wysłał mi w czwartek maila, a dopiero wczoraj wieczorem go otrzymałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Też mam konto na WP. 1422504[/snapback] Pisz raczej: miałem :lol: Darmowe konta na wp - onecie - interii - o2 ... mają to do siebie że czasem działają. Płatne konta (dostępne na niektórych z tych serwerów) też nie są niezawodne. Wszystko jest fajnie jeśli nie używamy poczty elektronicznej do czegoś "poważniejszego" niż powiadomienia z forum ... bo już z allegro może być przez takie konto problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 rzeczywiscie z tymi darmowymi kontami to jest nie zaciekawie :angry: ale z drugiej strony nie ma sie co czepiac bo to konta są DARMOWE, a jest takie powiedzonko o darowanym koniu i mysle, ze ma ono zastosowanie i w tym przypadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No bo myslalem ze cos Opera mi nawala i @ z opoznieniem pokazuje :P A tu jednak wp.pl :( Kurde jestem an tlu stronkach zarejestrowany i wszedzie mam to konto z wp.pl podane :| Nie chce mi sie wszeystkiego zmieniac a wypadaloby :| Co polecacie oprócz gmail ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Co polecacie oprócz gmail ?? 1422657[/snapback] Z "naszych" to chyba o2 - najmniej awarii i nie zauważyłem żeby mi jakiegos meila wcieło. Problem jest jeden, zgodnie z ich regulaminem konta na które nie było logowania przez ~2 miesiące są usuwane :( http://pomoc.o2.pl/regulamin.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Eeee tam gadacie, ,mi raz na 3 dni przychodzi 50 maili :lol: i zabieram sie za dopisywanie, najgorzej na allegro, ,gdy klient moze dac negatywa :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) jesli chodzi o o2 to niestety rózne zonki miałem z tym kontem. a to mejli za granice nie mogłem wysyłac, a to serwer nawala, ale najbardziej mnie wq gdy ktos z mojego konta spam rozsyłał. na razie mam założona skrzynkę na www.konto.pl i musze przyznac, że póki co nie jest źle :) Edytowane 2 Maja 2005 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja mam na interi.. Ale denerwuje mnie ten ich nowy wyglad poczty. Da sie to zmienic ? A na wp jestem na allegro rejestrniety i denerwuje mnie ta przerwa.. Wygralem troche rzeczy i troche by mail sie przydal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Darmowe konta na wp - onecie - interii - o2 ... mają to do siebie że czasem działają.A masz konto na interii? Ja zalozylem tam konto 3-4 lata temu (jeszcze poczta.fm) i nie mialem zadnych problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Najczesciej chyba pada poczta na wp i onecie. Czasem na o2, ale tam zwykle tylko maile przychodzą z kilkugodzinnym opóznieniem. Nie pamiętam zebym na interii mial kiedys jakies problemy z pocztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A masz konto na interii? Ja zalozylem tam konto 3-4 lata temu (jeszcze poczta.fm) i nie mialem zadnych problemow... 1423342[/snapback] Mam poza tym że maile z allegro potrafią przychodzić z jednodniowym "poślizgiem" i czasem nie da się czytać poczty inaczej niż przez webmail (program nie potrafi się zalogować od czasu do czasu, sprawdzałem na OE / Thunderbird /The Bat) nie mam z nim problemów. Wkurza mnie ilość spamu, ale to problem wszystkich darmowych kont. Z O2 jest inny problem: ich sewer nie jest zgodny z żadnymi normami :( Kto widział nagłówki (i czasy w nich zapisane) ten wie o co chodzi. Śmiech na sali, od początku jak istnieje O2 nie byli w stanie dostosować serwera poczty do norm. Pod tym względem Interia wypada dużo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 no wkońcu działa, miałem tylko 67 listów a maile z for mi wcieło wszystkie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Server ErrorGmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. To tak na marginesie, bez związku z tematem :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Jest jeszcze takie cos jak tenbit.pl. Mam maila u nich od powstania serwisu i jakos nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 hehe uniwerek !rulez! nie ma to jak shellowe konto na ..@amu.edu.pl zero limtów no i ssh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Polecam konta pocztowe na home.pl mam tam 2 dozywotne,od 1.5 roku i 0 problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...