Skocz do zawartości
nitek

Poczta Wp Jest Zwalona ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnimi dniami poczta wp dziwnie dzialala, mieli podobno jakas awarie, jednak od wczoraj poczta nie odbiera mi maili, z wysylaniem nie ma zadnych problemow <_< Wie ktos o co chodzi ?? Niby jesli poczta nie dochodzi to nadawca powinien dostawac zwrot -tak sie jednak nie dzieje :mur: Gdzie sie podzialy wiec moje listy w tym kilka bardzo waznych z banku, allegro i od bukmachera ??

Trzeba przeniesc sie na gmaila bo tu widze odpieprzaja panszczyzne :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

Gmail jest na razie wersją beta i nie gwarantuje poprawnego działania kont. Nie było na razie większych awarii (zauważyłem drobne, kilkunastominutowe, "zacięcia"), ale gwarancji nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie tak samo, co najzabawniejesze, powiadomienia z tweaku uzanało jako spam i kasuje od razu :blink:

nie działa juz 6 dzien, jak działa to do doopy, 30 mintut ściagało mi sie kilka maili po parenaście kilobajtów (sam tekst), szukam inne konta bo to już przegięcie :x

Edytowane przez MeGaMuCieK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

Też mam konto na WP.

1422504[/snapback]

Pisz raczej: miałem :lol:

Darmowe konta na wp - onecie - interii - o2 ... mają to do siebie że czasem działają. Płatne konta (dostępne na niektórych z tych serwerów) też nie są niezawodne. Wszystko jest fajnie jeśli nie używamy poczty elektronicznej do czegoś "poważniejszego" niż powiadomienia z forum ... bo już z allegro może być przez takie konto problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzeczywiscie z tymi darmowymi kontami to jest nie zaciekawie :angry: ale z drugiej strony nie ma sie co czepiac bo to konta są DARMOWE, a jest takie powiedzonko o darowanym koniu i mysle, ze ma ono zastosowanie i w tym przypadku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo myslalem ze cos Opera mi nawala i @ z opoznieniem pokazuje :P A tu jednak wp.pl :( Kurde jestem an tlu stronkach zarejestrowany i wszedzie mam to konto z wp.pl podane :| Nie chce mi sie wszeystkiego zmieniac a wypadaloby :|

Co polecacie oprócz gmail ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

Co polecacie oprócz gmail ??

1422657[/snapback]

Z "naszych" to chyba o2 - najmniej awarii i nie zauważyłem żeby mi jakiegos meila wcieło. Problem jest jeden, zgodnie z ich regulaminem konta na które nie było logowania przez ~2 miesiące są usuwane :(

http://pomoc.o2.pl/regulamin.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o o2 to niestety rózne zonki miałem z tym kontem. a to mejli za granice nie mogłem wysyłac, a to serwer nawala, ale najbardziej mnie wq gdy ktos z mojego konta spam rozsyłał. na razie mam założona skrzynkę na www.konto.pl i musze przyznac, że póki co nie jest źle :)

Edytowane przez sithh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darmowe konta na wp - onecie - interii - o2 ... mają to do siebie że czasem działają.

A masz konto na interii? Ja zalozylem tam konto 3-4 lata temu (jeszcze poczta.fm) i nie mialem zadnych problemow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najczesciej chyba pada poczta na wp i onecie. Czasem na o2, ale tam zwykle tylko maile przychodzą z kilkugodzinnym opóznieniem.

Nie pamiętam zebym na interii mial kiedys jakies problemy z pocztą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

A masz konto na interii? Ja zalozylem tam konto 3-4 lata temu (jeszcze poczta.fm) i nie mialem zadnych problemow...

1423342[/snapback]

Mam

poza tym że maile z allegro potrafią przychodzić z jednodniowym "poślizgiem" i czasem nie da się czytać poczty inaczej niż przez webmail (program nie potrafi się zalogować od czasu do czasu, sprawdzałem na OE / Thunderbird /The Bat) nie mam z nim problemów. Wkurza mnie ilość spamu, ale to problem wszystkich darmowych kont.

Z O2 jest inny problem: ich sewer nie jest zgodny z żadnymi normami :(

Kto widział nagłówki (i czasy w nich zapisane) ten wie o co chodzi. Śmiech na sali, od początku jak istnieje O2 nie byli w stanie dostosować serwera poczty do norm. Pod tym względem Interia wypada dużo lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi