Kluch Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam wszystkich! Mam pytanie czy Duron 1200 (DHD1200AMT1B) dziala z plyta glowna ECS K7VZA?? Bo kupilem procesor jako niesprawdzony i nie wiem czy nie dziala przez plyte czy przez to ze jest zepsuty :| Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Allegro? :lol: "niesprawdzony" = "trup , zabity, nieżywy, nie działa, złom, padlina, " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluch Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) To spytam inaczej - jaki procek polecacie na taka plyte? (tzn. jakie podejda) Czy w ogole sie to nie oplaca i puscic ta plyte z prockiem i pamiecia i kupic cos nowego? (Mam Tego ECS'a z Duronem 750 i 512 ram) Edytowane 2 Maja 2005 przez Kluch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Sprzedać ... ale dużo to za nia nie dostaniesz. Sprzedawj osobno (płyta / procesor / pamięć) to dostaniesz troche więcej. Co zamiast? ... zależy ile możesz wydać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluch Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 A jakie procesory podchodza na Ecs K7VZA? I czy taki Duron jak napisalem podejdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Może sam sobie sprawdź? Spis procesorów kompatybilnych z płytą jest na stronie producenta, a nie podałeś wersji (REV.). Duron1200 na 120% powinien dzialać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...