860lacov Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Dla testu nagrałem na płytkę DVD+RW dane w 3 sesjach, ale niestety odczytabi ich w zwykły sposób jest nie możliwe(Bad Copy sobie poradził). Czy to przypadek czy nie nie da się nagrywać wielosesyjnych DVD? Nagrywarka to LG GSA-4163B, a nagrywałem w najnowszym nero(może to kwestia ustawień?). p.s. Nero za każdym razem przy nagrywaniu avi na dvd ustawia bitsetting na DVD-ROM. Zmiana polega na przestawieniu czegoś podczasa nagrywania w systemie czy może coś dzieje się coś z frimware nagrywarki? Może to jakoś zaszkodzić nagrywarce? Jeżeli pytanie jest bardzo tendencyjne to przepraszam, ale nagrywarkę mam od niedawna i jestem jeszcze troszkę zielony w tym temacie :) Edytowane 2 Maja 2005 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a jaki problem>? mam ten sam model na dvd +rw mam kilka sesji, no chyba że natepna sesję zaczynasz od 1 a nie ostatniej...a bitsetting zmienia się w opcjach nagrywarki w nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 taki problem że windows nie widział plików(były jakieś 2 w których nazwie były kwadraciki) A co do bitsetting to chodzi mi o to, czy zmiana tego powoduje jakieś zmiany w frimware? Lub inaczej. Czy jest to bezpieczne dla nagrywarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...