Mikeft Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Od niedawna przejąłem TĄ stronę i jestem jej administratorem.I mam taki problem: kto wie jak na nią do galerii zdjęć wstawić nowe foty?Wcześniej facio robił to jakimś JaAlbumem czy czymś takim.Nie mam już z gościem kontaktu. Jest mi może ktoś w stanie pomóc?To bardzo ważne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie rozumiem? nie mozesz zpod ftp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Jakiś skrypt podaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Na dole strony wyraźnie napisano, że użyto do tego celu programu Jalabum 5.0. Sciągnij ten program http://jalbum.net/install.htm I moze spróbuj wygenerować nim nową strone ze zdjęciami. Prawdopodobnie powstanie plik html, i pliki zdjęc w jakimś katalogu docelowym i jedyne co pozostanie to umeszczenie jego zawartości w kat. serwera WWW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...