Mateusz_ok Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 jak się one kręcą ?? dojdzie do 550 mhz ?? a może znajdziecie mi jakąś lepszą 512 mb do 350zł ?? z góry dziękuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Z tymi pamietkami jest dziwnie, niektorzy maja problemy wycisnac nawet 500 z nich ale sa tez przypadki ze chodza bardzo dobrze,przykladem moga byc takie kingmaxy u mojego kumpla ktore biegaja synchro na 285 fsb przy 3 3 3 8 na 2.85v. Ale wydaje mi sie ze pamieci sa warte uwagi,zwlaszcza patrzac na ich cene.Sa to chyba najtansze PC4000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Pamieci za te cene wybrales dobre, co do firmy to moze Kingston albo hynix? :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...