Fynf Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam, jak w temacie. Szukam juz dość długo interesującej mnie rzeczy na forum ale nie znalazłem jeszcze, więc zakładam ten temat. Mam pytania, może laickie ale nie jestem orłem w dziedzinie grafy. 1. czy ta karta ma czujnik temperatury? jesli tak to jak odczytac,jakim programem. 2. zastanawiam sie nad CICHYM chlodzeniem do niej, chciałbym wiedzieć czy wystarczy samo pasywne czy tez warto zastanowic sie nad Zalmanem VF700? Podkreslam ze sprzetu nie podkrecam, chodzi mi o cisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek1515 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 5600 ma czujnik temperatury.program do monitoringu powinnien być na wyposażeniu :razz: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Powinien... pod warunkiem, że ma sięcd z programami z wyposażenia... a ja takowej rzeczy nie posiadam. Everest też mi nie pokazuje, więc zaczynam się zastanawiać, czy ta karta w ogóle ma czujnik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...