mattius Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Czy ktoś wie czy jest jakaś firma co wykonuje obudowy na zamówienie? Chodzi mi o to że mam naszkicowany pomysł ale nie jestem w stanie tego wykonać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) ja Ci moge zrobic za jakies powiedzmy... 1500zl ;] a co chcesz? Edytowane 2 Maja 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattius Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 dzięki ale za drogi jesteś;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Pokaż nam no ten szkic. Może jakiś przetarg ogłosimy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 pierwsze słysze... raczej mało kto zleca wykonanie obudowy fachowej firmie.. jesli nie umiesz/mozesz zrobic obudowy jaką sobie anszkicowałes.. musisz to zecic raczej komus kto sie w to bawi.. ewentualnie do jakiegoś małego zakładu ślusarskiego... oni tam mają ludzi i sprzęt cięzki.. ale podejrzewam ze za jednorazowy projekt wezmą krocie.. tak, że Radek_BVB wcale nie jest taki drogi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Kiedyś sprawdziłem poruszony temat wykonania obudowy na zamówienie. Przeszedłem się po większych i osiedlowych firmach, zasięgnąłem języka u znajomych i z przykrością muszę stwierdzić, że nikt nie weźmie pojedynczego zlecenia a tym bardziej, jeśli kwota 800-1000 zł jest dla ciebie za duża. Cena jest różna w zależności od poziomu skomplikowania projektu. Modyfikacje obudowy lub tym bardziej budowa całej od podstaw jest bardziej dla zapaleńców a nie dla osób, które zlecają komuś wykonanie jakiejś obudowy i jeszcze chcą, aby ta obudowa kosztowała powiedzmy 200 zł. Myślę, że jak zamieścisz projekt tej obudowy to ktoś ci pomoże, podpowie, co jest super pomysłem a co się nie sprawdzi i psuję wygląd obudowy. Czekamy na projekt a panów robiących OT ostrzegam, że mam dobry humor i nie uśmiecha mi się ponownie czyścić tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 www.angela.pl ==> Modding na zamowienie :D sprawdz to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 to mzoe jdnak pokazesz projekt mzoe jednak mozna go zrobic bez potrzeby placenia komus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattius Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Obudowę postanowiłem zrobić sam. Właśnie biorę się za przycinanie blach. Jak skończę, mam nadzieję wkrótce, zamieszczę fotki na forum. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...