Skocz do zawartości
mattius

Obudowa Na Zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsze słysze... raczej mało kto zleca wykonanie obudowy fachowej firmie.. jesli nie umiesz/mozesz zrobic obudowy jaką sobie anszkicowałes.. musisz to zecic raczej komus kto sie w to bawi.. ewentualnie do jakiegoś małego zakładu ślusarskiego... oni tam mają ludzi i sprzęt cięzki.. ale podejrzewam ze za jednorazowy projekt wezmą krocie.. tak, że Radek_BVB wcale nie jest taki drogi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś sprawdziłem poruszony temat wykonania obudowy na zamówienie.

Przeszedłem się po większych i osiedlowych firmach, zasięgnąłem języka u znajomych i z przykrością muszę stwierdzić, że nikt nie weźmie pojedynczego zlecenia a tym bardziej, jeśli kwota 800-1000 zł jest dla ciebie za duża. Cena jest różna w zależności od poziomu skomplikowania projektu.

Modyfikacje obudowy lub tym bardziej budowa całej od podstaw jest bardziej dla zapaleńców a nie dla osób, które zlecają komuś wykonanie jakiejś obudowy i jeszcze chcą, aby ta obudowa kosztowała powiedzmy 200 zł.

Myślę, że jak zamieścisz projekt tej obudowy to ktoś ci pomoże, podpowie, co jest super pomysłem a co się nie sprawdzi i psuję wygląd obudowy.

Czekamy na projekt a panów robiących OT ostrzegam, że mam dobry humor i nie uśmiecha mi się ponownie czyścić tego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi