pwsrd Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Może pytanie się już kiedyś pojawiło ale po długich poszukiwaniach znalazłem szczątkowe odpowiedzi A zatem: Jakiej firmy zamienniki do Canona odpowiedniki BCI-24B, BCI-24C uważacie za najlepsze? Chodzi mi tu przede wszystkim o jakość pod wzgledem wydruku oraz zasychania w głowicy. Prosił bym o odpowiedzi osób które miały doswiadczenia z danymi zamiennikami szczeglnie w serii drukarek Pixma ewntualnie i..... Wyniki szeregu rankingów z gazet znam ;) i jakoś nie mam do nich przekonania grunt to doświadczenie z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwsrd Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 no to sobie sam odpowiem :P http://www.druckerchannel.de/artikel.php?ID=941&seite=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A tak popeoszę na alfabet łaciński i na dodatek polski :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwsrd Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A tak popeoszę na alfabet łaciński i na dodatek polski :rolleyes: 1434105[/snapback] mozille zainstaluj jest funkcja tłumaczenia stron ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...