PB782 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Witam! Ostatnio się przesiadłem z xp sp2 na 2003 server enterprise i ciągle spotykają mnie jakieś problemy: 1. Same zamykają sie aplikacje, np mam server soldata na swoim kompie. Wczoraj grałem na nim i nagle problem z polaczeniem, biore alt + tab zeby luknąć co jest, patrze a tu serwer nie jest wlaczony - sam sie zamknal, tak samo mam z gg itp. 2. Jak wiśnie mi jakaś gra itp wezme ctr alt del, zakoncze to wyskakuje mi niebieski ekran i zrzut pamieci i koniec. 3. Jak wychodze z gry to pojawia się niebieski ekran i kicha, nic więcej, kolor ten sam co w 2. ale żadnych komunikatów. Proszę o pomoc bo mnei za chwile krew zaleje! Format i przesiadka na inny windows odpada więc piszę odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a dodałes SP1 ?? Jaka to wersja Win2003 ??Ja mam angielską plus SP1 i wszystko śmiga. A moze jakiś wirus ?? Jakiego masz antywira pod tego win ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Antywirusa nie mam bo na tym popieprzonym systemie zaden darmowy nie dziala. Skanuje co jakis czas skanerem online mks i nic nie ma. Co do wersji to mam ta darmowa 180 dni. SP1 nie mam - a skad go zassac, btw: dziala na trialu? Edit: Jest to polska wersja językowa. Edytowane 2 Maja 2005 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No to do polskiej nie ma sp1, a wez zrób wszystkie aktualizacje w live update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) z tym enterprise sa dziwne problemy. brak w nim kilku rzeczy. moze to jest powodem.to lepiej spobuj z 2k3 Standard. sprobuj zainstalac inne straowniki, mobo, grafa, directX itd. Edytowane 2 Maja 2005 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie sproboje ze Standart bo nie ma standarta w darmowej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie sproboje ze Standart bo nie ma standarta w darmowej wersji. 1423013[/snapback] Jest darmowa wersja, ale jedyne zródlo skąd mozna dostać(które znam), to był jeden numerów PCWK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ale jak już napisałem u góry format i zmiana systemu i tak odpada więc czekam na dalsze propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 zrobiłes te updaty ?? Ogólnie win2003 do gierek za dobry nie jest ja na nim nie gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zrobiłem wszystkie aktualizacje z windows update i live update. Może ido gierek nie za dobry ale soldat to gra ktora powinna dzialac bez problemu, a tu przy wylaczaniu gry zwis totalny, automatycznie wszystko trace, server do gry pada itp :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 A ja zobaczyłem śliczny zasilaczyk codegen 300 w. Zmierz napięcia MIERNIKIEM ;). Napisz co pokazał.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Domik ale tylko na windowsie 2003 sie tak dzieje wiec to nie zasilka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 a sprobuj w trybe kompatybilnosci z XP. mi na 2k3 wszystko chodzi. i to dosc dobrze.mala roznica ok 2% do XP. niema co wymagac od tego systemu. niewszystko bedzie na nim chodzic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Sprawdź napięcia nic Ci się nie stanie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Tryb kompatybilnosci z xp etc nic nie daje :( Ludzie ja nie wyrobie nerwowo już! Niedługo skończe ten problem rozpier**** komputer :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 A ja znowu przynudzę sprawdź napięcia co Ci szkodzi :>? uruchom prime. Mi win 2k3 ślicznie chodził.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB782 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Co mam w prime sprawdzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 :) Nie wiem jak enterprise, ale Standart po odpowiednim dopieszczeniu chodzi od półtora roku jak burza. Nie miałem giery która by robiła jakieś fochy. Z łatek to właściwie same dotyczące bezpieczeństwa - nie wiem jak SP1 bo mi się nie chce instalować skoro szafa gra. Problemy były tylko na początku, gdy brakowało 100% zgodnych sterowników - przez miecha miałem blue screeny i resety z powoou kiepskich driverów do audio realteka. Audigy 2 rozwiązało problem. Pozdrawiam i polecam przesiadkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...