kobe83 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Che kupić monitor. Trochę szukałem jakiś ciekawych monitorów i wybrąłem sobie takie, choć nie ostatecznie. 1. LG t710PH ezFlatron 2. Samsung 795 MB. Interesuje mnie jakość obrazu, czy kineskopy te są naprawde plaskie jak podaje producent oraz czy rzeczywiście przekątna ma 17 cali. Także wszelkie inne informacje, jakie chcecie :) Doradźcie prosze, bo jak doradzili mi uzytkownicy tego forum w spraiwe karty graficznej to teraz jestem z niej bardzo zadowolony :) Edytowane 2 Maja 2005 przez kobe83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Rzeczywiscie oba maja plaskie kineskopy. Ale LG odradzam, z tych dowch to samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Interesuje mnie jakość obrazu, czy kineskopy te są naprawde plaskie jak podaje producent oraz czy rzeczywiście przekątna ma 17 cali. 1422919[/snapback] Przekątna na pewno nie będzie 17 cali tylko prawdopodobnie ok 16. Samsungi mają dobre kineskopy, ale są robione na kiepskiej elektronice i dlatego przy dużym obciążeniu lubią się psuć. LG często maja skopaną geometrię. Za tą cenę to chyba lepiej używaną 19 kupić. P.S. Niedawno był prawie identyczny tema t założony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 polecam samsunga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...