kszonek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mam winXP pro i partycje podstawowa ntfs z windowsem xp, podstawowa fat16 na pamiec wirtualna, i podstawowa fat32 na 98. dodatkowo na rozszezonej 2 dyski logiczne ntfs. Podczas proby zainstalowania 98, po uruchomieniu komputera z dyskietki startowej z obsługa cdromu i wpisaniu setup z płyty komputer przestaje odpowiedzac. dlaczewgo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Glory Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Najpierw winda 98, dopiero potem doinstaluj xp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 a jezeli juz mam zainstalowanego xp to da sie bez formata? zawsze roiłem tak, ale miałem nie instalowac 98 teraz, wiec najpierw dałem xp. mozna teraz dozucic 98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Glory Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 nawet jesli CI sie uda, to 98 popsuje instalację xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 No cóż to szkoda, ze wczesniej nie pomyślałem :/ najwyzej przy nastepnym formacie. Ale dlaczego tak sie w zasadzie dzieje? Przeciez to jest inna partycja..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 JEzeli masz 98 na osobnej partycji i jest to partycja podstawowa(aktywna) to 98 nie ma prawa i nie ma takiej mozliwosci zeby zepsuł XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...