Eclipse Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Czesc od razu przejde do sedna mam 1500 zl i chce sobie kupic w miare dobry monitor 19 cali i za takie pieniadze dokladnie poltora tysiaka jest do kupienia monitor Samsung 959 NF na daimondtronie (czy jak to sie pisze) i oferuje on bardzo dobre parametry. Moje pytanie jest takie czy warto brac ten monitor czy moze polecacie cos innego. No i moze sa na forum osoby ktore maja ten monitor i cos o nim powiedza. Oczywiscie uzyelm opcji szukaj ale o 19 nie ma prawie nic ok czekam na wasze zdanie thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 monitorek jak najbardziej wart polecenia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 mam domoj obok mnie stoi philips17' co prawda ale na kineskopie mitschubishi (nie wiem ajk napisac ) dioamotron i jest swietny zalecane do pracy 1024x768 115Hz ma on jush chyba okolo 2 lat wic mysle ze spoko plaski jak cholera jakos obrazu na nim wysmienita jak dla mnie 17" mac rozdzialak to 192x1440 mysle ze jak na takim samym kineskopie bedziesz mial monitor znacxy na nowszej wersji to sie nie zawiedziesz ( tylko mi sie zdaje ze troche miejsca Ci on zajmie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 mam domoj obok mnie stoi philips17' co prawda ale na kineskopie mitschubishi (nie wiem ajk napisac ) dioamotron i jest swietny zalecane do pracy 1024x768 115Hz ma on jush chyba okolo 2 lat wic mysle ze spoko plaski jak cholera jakos obrazu na nim wysmienita jak dla mnie 17" mac rozdzialak to 192x1440 mysle ze jak na takim samym kineskopie bedziesz mial monitor znacxy na nowszej wersji to sie nie zawiedziesz ( tylko mi sie zdaje ze troche miejsca Ci on zajmie)ale znowu nie na temat przeciez eclipse pyta sie wyraznie o samsunga i to w dodatku 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Mam ten właśnie model i uważam, że jest naprawdę niezły. Pod względem geometrii nie można mu nic zarzucić, może poza (drobną) nieostrością w lewym dolnym rogu... ale da się to wyregulować. Jeśli chodzi o parametry, to w tej kategorii cenowej jest chyba nie do pobicia - max 2048x1536, 100Hz w 1280x1024 itd. Niestey, jest olbrzymi :) Philips 109P40 jest od niego sporo mniejszy (długość!). Poza tym musisz wziąć pod uwagę, że widać dwie cieniutkie poziome kreski od drutów napinających (w końcu to Diamondtron NF). Niektórym to przeszkadza, ale IMO jak o nich nie wiesz to nie zauważysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Mój wujek ma taki;). Naprwde dobre monitory, może nie tak dobre jak np Sony czy Philips ale do domu wystarczą z nawiązką. A kineskopy Diamondtron (tak sie to chyba pisze) są w porządku. Więc daje temu monitowi moją elitarną odznake dobrego zakupu ;] :lol: :) :D :lol: :twisted: :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Co do paskow to ja wiem o nich ale kazdy lepszy monitor ma albo diamondtron albo trinitron wiec maja paski Pracowalem na Sony g220 i zadnych paskow ja nie widzialem je sie tylko widzi jak sie ich mocno szuka ok dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ale znowu nie na temat przeciez eclipse pyta sie wyraznie o samsunga i to w dodatku 19 a ja opisalem to co mialem do kineskopu a to sa diamotrony wiec poszczegolne monitory malo sie roznia bo wiekszosc zalezy od kineskopu i to sie potwierdza widac po kolejnych topicach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 ale znowu nie na temat przeciez eclipse pyta sie wyraznie o samsunga i to w dodatku 19 a ja opisalem to co mialem do kineskopu a to sa diamotrony wiec poszczegolne monitory malo sie roznia bo wiekszosc zalezy od kineskopu i to sie potwierdza widac po kolejnych topicach to tak ja bys powiedział ze eizo,sony , ctx ,mag to to samo bo maja trinitrony a samsung(959) ,nec ,iiyama ze to tez to samo bo są na diamontronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 przekrecasz powiedzialem ze to nei ejst to samo trtylko malo sie rozni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 przekrecasz powiedzialem ze to nei ejst to samo trtylko malo sie rozni pozwól że zostawię to bez komentarza (jesli wg Ciebie mało się rózni eizo od maga (oba na trinitronie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Nie musicie sie klucic bo nie ma o co 8) ale i tak thx za wasze opinie w sobote mam nadzieje go dostac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...