samuraj,net.pl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Siemka, mam problemik, mianowicie podłączyłem sobie Siemensa CT65 do kompa z chęcią wgrania nowych bajerów itp. a tu d**a...Windows pisze mi, że znaleziono nowy sprzęt i prosio płytę od urządzenia, ale ja zgubiłem płytę firmową od siemensa, a jak klikam aktualizuj automatycznie, to myśli i szuka i nic z tego ku**a nie wynika, więc mam pytanie co mam zrobić, żeby mi komórkę wykrył i żebym mógł korzystać normalnie z oprogramowania ze stronki siemensa itd.?? W menadżeże urządzeń pisze mi coś takiego: Inne urządzenia: - USB-Serial Controller a niżej jest tak: Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej: |-Główny koncentrator USB |-Główny koncentrator USB |-Główny koncentrator USB |-!(problemik taki żółty znaczek z wykrzyknikiem) Kontr. Uniwer. Magistrai szer. (USB |-Uniwersalny kontroler hosta blablabla |-Uniwersalny kontroler hosta blablabla |-Uniwersalny kontroler hosta blablabla W każdym razie nie wiem o co chodzi, więc proszę o poradę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Wejdż na strone Siemensa i ściągnij sobie oprogramowanie. Tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dzięki, ale problem jest tego typu, że to oprogramowanie już ściągłem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie wiem jak jest z twoim , ale ja musze miec zainstalowany mRouter z plytki siemensa bo inaczej fona nie wykrywa . Zainstaluj cale oprogramowanie i pownno byc ok . Bedziesz mial w Mój Komputer dodatkowe urzadzenie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuraj,net.pl Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Thanks man, zainstalowałem to coś i jest baaardzo wporządku, jeszcze jedno pytanko, jest jakaś stronka dla siemensa typu stronki dla nokii www.infonokia.pl, gdzie będą za darmo dzwonki, dobre tepetki i mms'y oraz aplety i gry??(typowo do siemensa) Edytowane 3 Maja 2005 przez samuraj,net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 hmmm tego to juz nie wiem :] Ja bardziej siedze w symbianie i jakbys do teg potrzebowal jakies bajery to pytaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...