Skocz do zawartości
GenghisKhan

WINFAST!!!!!!!TI 4200

Rekomendowane odpowiedzi

no zalozylem juz na karte 2 wiatraki

ten malutki fabrycznie montowany wywalilem a na jego miejsce przykleilem na gluta 10x10 wiatrak a z 2 starony pamiatki i gpu chlodzi teraz 80x80 na kulkowych @2600RPM - karta jest kompletnie zimna

zaraz zapodam ile wycisnalem - core kreci sie dobrze ale pomimo to ze pamiatki sa zimne to powyzej 623-630 juz artefakty - malutkie co prawda ale sa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na s.p. PIII 800@900 i Gainwardzie miałem 7001pkt., a podkręcony na 650/640 (!!!!!!) 7600pkt.

Jak podkręciłeś tak gainwarda ja max mogę 297/589

bez zniekrztałcen też mam wersje GS

Chłodzisz ją jakoś dodatkowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to gainwardy tak cienko sie kreca

ja narzekam tylko ze pamiec u mnie na 620 juz sie kopie (moze to wyna timingow) - ciekawe czy nowy bios by cos pomogl?????

dobrze ci radze - nie przeginaj :?

W koncu pamieci nie wytrzymaja takiego obciazenia.

Ale karta i tak na gwarancji, wiec nie masz sie co martwic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to gainwardy tak cienko sie kreca

ja narzekam tylko ze pamiec u mnie na 620 juz sie kopie (moze to wyna timingow) - ciekawe czy nowy bios by cos pomogl?????

dobrze ci radze - nie przeginaj :?

W koncu pamieci nie wytrzymaja takiego obciazenia.

Ale karta i tak na gwarancji, wiec nie masz sie co martwic :wink:

ja przeginam - kurde jak zobaczylem ze ktos ma na forum takiego dziforsa na 660 pamiatki to mnie skrecilo....... kurde tesz kce miec tyle - a co do przegiec to nie ma mowy

core chodzi na 350 - ale jusz sa problemy w 3dmarku2k1se pojawiaja sie zaciecia - komp sie nie wiesza ale jak jest obciazenie to skoki sa - a powiem tylko ze karta zimna jest - i artefaktow zwiazanych z kreceniem core nie ma - tylko z pamiatakami problem

teraz karta hula na 345-347 - core (zalezy czy w direkcie pracuje czy w opengl) i pamiatki na 615 :cry:

ale oglenie spoxik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bede zaqladal nowego topica kupilem dzisiaj celine 1.3box - idzie tylko na 1.7GHz - a wiec troche malo - musze peltka dowalic to bedzie z 1.85-1.9GHz - z v modem - tera jest na 1.65V a bedzie na 1.825V

spoxik mi tera wszystko chodzi doom wreszcie hula z szybkoscia 30fps i da sie grac

zaraz zrobie testy w 3dmark2k1se no i jest 9731!!!czyli jestem wreszcie zadowolony!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...