PelzaK Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Natknąłem sie na to przypadkowo.. kiedy szukałem czy ktoś nie wymyslił juz tego co ja wymysliłem.. Ale to co zobaczyłem na tej stronce spowodowało ze mie szczenka spadła i leży gdzies na podłodze.. mimo ze z elektroniką, procesorami i LEDami znam sie dosyć dobrze... po lewej projekty kolesia z dołączonymi filmikami.. enjoy... http://www.jamesclar.com/ ja tam zabieram sie za skopiowanie czegoś stamtąd do mojego pokoju... :lol: Edytowane 2 Maja 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Robi wrażenie nie powiem, a szczególnie ten Cube z niewyobrażalna liczbą kabli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 dyskoteke z pokoju se zrobil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Niezłe ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 tam kabli... ale tysiac diod polutować :lol: 10x10x10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Dla mnie Gites i to nazywam sztuka w elektronicznym znaczeniu tego slowa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slay14 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 najlepsze jest z tą rybką :lol: ciekawe jak to zrobił :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Bajerancki jest ten kwadrat wiszący na ścianie ten ze zmienianymi kolorami pod spodem i ten z jednobarwnymi ledami :) A najfajniejsze jest to że takie coś umiem zrobić :) Procek, rejestry przesuwne, dużo niebieskich ledów i gotowe, łatwizna :) Coś takiego musi u mnie wisieć w pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 I to sie nazywa praktyczne(czyzby ? :P) zastosowanie elektroniki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Aż mi szczena opadłą RECPECT dla goscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 procek jak procek.. ale to programista pisze program :D i to od niego zalezy czy efekt będzie ciekawy czy nie :) no to czekamy teraz kto pierwszy złoży takei cuś i sie pochwali :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 procek jak procek.. ale to programista pisze program :D i to od niego zalezy czy efekt będzie ciekawy czy nie :) no to czekamy teraz kto pierwszy złoży takei cuś i sie pochwali :twisted: 1617304[/snapback] Program sobie napisze, efekty trudne nie są. A pierwszy złożę to chyba ja :) Niedługo święta to będzie jako choinka ze światełkami robiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Cholipcia...może też bym pokombinował, fajna rzecz coś takeigo :) Ale na początek jakiś mniejszy np 5x5x5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...