Stenes Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Witam! Ostatnio winda mi szaleje: straasznie długo zapisuje ustawienia. Problem mam od 2 tygodni. Niezależnie czy pracuje na kompie 10 min czy 5 h komp przy próbie zamkniecia/restartu/wylogowania bardzo długo zapisuje ustawienia. Ostatnio czekałem chyba 10 min (!!) zeby winda zamknela sie poprawnie :angry: Wiecie co moze byc tego przyczyna? Edytowane 2 Maja 2005 przez Stenes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 juz 2 tygodnie zamyka ci system? :D no to cos jest nei tak sprawdz czy nie masz wirow, syfu z neta, jakie progsy chodza w menaderze zadan itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) juz 2 tygodnie zamyka ci system? :D no to cos jest nei tak sprawdz czy nie masz wirow, syfu z neta, jakie progsy chodza w menaderze zadan itp.... 1423341[/snapback] Od 2 tygodni mam takie problemy :lol: :lol: :lol: Wirusów nie ma: avast, ad-aware, microsoft anti-spyware, mks-skaner-online nic nie wykrywają. Menedżer zadań, autostart czyste Winda ma zainstalowanego SP4 + wszystkie łatki z WU. Edytowane 2 Maja 2005 przez Stenes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 sp4 ? masz win 2000 ?:D wywal i zainstaluj 2003 Server ewentualnie XP :] jakis progs z ktorego korzystasz musi to owoodwac albo system sie zje... bywa i tak win 2003 Server rulez :] lepszy, tak samo super stabilny, szybszy, lepszy nawet do gier. no i system za darmo(180dni ! pol roku :D ) full legal z www.microsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 sp4 ? masz win 2000 ?:D wywal i zainstaluj 2003 Server ewentualnie XP :]... no i system za darmo(180dni ! pol roku :D ) full legal z www.microsoft.com 1423365[/snapback] Heh o xp nawet nie wspominaj <_< win2k3? musze spróbować... a moge go miec full legal na tyle ile chce :) Enterprise, standard itp. po polskiemu ;) Niestety nie moge powiedziec wam skad :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 No to muszę powiedzieć, że mam ten sam problem i na 99% jestem pewien że jest on związany z Avastem, po aktualizacji pojawia się problem, który powoduje ze system zamyka się około 7 minut. Jeżeli nie wchodzę do sieci przy odpalonym avascie koło zegara zamyka się normalnie , a jak połacze sie z netem, to już trzeba liczyć na 7 minut. Problem znika po odinstalowaniu avasta. Kurde z tego programu raczej niechetnie zrezygnuje, nie wiem jak sobie z tym poradzić. Nowy system i za każdym razem ten sam problem, wolny od wirusów. Jakieś rady? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...