Gość Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 hehe, a ja tak dla odmiany dzisiaj po sql....komp ;] kuwa, komputer wszedl na stałe w moj plan dnia i raczej go nie usunę ;] Kolejny stracony dzień [; Zeby nie było, zaraz na browarka do lasu ;> Hej ho hej ho...do lasu by sie szlo, nana ;] 1430065[/snapback] to co ja biedny mam powiedziec ?[; poniedziałek godz 8 1.przetwarzanie inf 2.przetwarzanie inf 3.matma 4.upowrzechnianie inf 5.upowrzechnianie inf 6.upowrzechnianie inf 7.angol [; no i weź tu żyj normalnie jak już w sam poniedziałek masz zapewnioną nauke tweak'a na pamięc , oblookanie allegro i granie przez pozostałe 4 godziny w q3 [; ja sobie wynalazłem hobby przynajmniej. codziennie koło 20stej godzina rolek[jak nie dłużej] po za tym częste wleczenie sie po parkach po 21 tez jest ciekawym zajęciem :> ale i tak siedze przed tym narzędziem szatana za długo.... ale trudno bo anime na tv oglądac nie bede [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Czy Grobel to alter ego Leborg'a?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 ehhh mam ten sam problem ... wracam ze szkoło o 14 tak średnio i co ??? jem obiad , pakuje się na drugi dzień i od 15:00 potrafie siedzieć do 00:00 w nocy a czasami dłużej a co do życia straconego przy kompie to wole nie liczyć tych dni :lol: ps ( ja sie myje przed spaniem :P:P:P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Niemacie ludzie kolegów? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 moi koledzy tez siedzą przed kompami, ale dzisiaj sobota wiec wieczorkiem ide biegac z kumplami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Czy Grobel to alter ego Leborg'a?;] 1430810[/snapback] yooo! ;] Niemacie ludzie kolegów? ;] 1431163[/snapback] gorzej że rozmowa z kolegami wygląda zazwyczaj tak : Ja (1-05-2005 21:56) stawiasz serw? Kibel (1-05-2005 21:56) ok Kibel (1-05-2005 21:57) 83.xx.xx.xxx Ja (1-05-2005 21:58) oki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 To musicie znalezc sobie takich którzy nieinteresuja sie kompami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 takich już chyba nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 To musicie znalezc sobie takich którzy nieinteresuja sie kompami ;] 1431353[/snapback] nie dzx postoje;] nie chce znów popasc w nałóg z którego wyszedłem [; , latać za doopami po dyskotekach i tłuc sie z innymi dresikami [; takich już chyba nie ma :P 1431365[/snapback] wyjdź na podwórko i spójrz na ławke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Są są ;] a pozatym hym gry gry :>? łee błe ;] hyh. Siłka koledzy uczelnia (a co to :>? ) no i słodziutka osoba :):P w moim życiu :) dobrze że lubi naturę :P i dzięki temu wycieczki i itd :). Znajdźcie sobie dziewczynę :) to mniej czasu na kompa macie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Są tacy ludzie! i wcale nie sa to dresy ani narkomani! trzeba poszukac a znajdziesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 no w sumie racja ,ale mi chodzi o zime ... w lecie to looz wychodzi się na rower ,deskę,na piękny ryneczeq w krakowie z ziomami , na kosza a w zimie to se można wyjść do kibla tylko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Hehe, ja też siedze troche, jak nie mam co robić...ale jak jest okazja to ide odrazu bez marudzenia. Troche zawaliłem, bo siedziałem w chacie przed maturami i się uczyłem(na kompie i przy książkach)...ale teraz codziennie na dworze siedze. Mimo tego że zawsze jak wychodze z kolesiami, zawsze ta sama gadka : Ale nudy !! ... ale siedzimy zawsze. Piwko jakieś, paczka słonecznika i siedzi się ... i czas leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 no w sumie racja ,ale mi chodzi o zime ... w lecie to looz wychodzi się na rower ,deskę,na piękny ryneczeq w krakowie z ziomami , na kosza a w zimie to se można wyjść do kibla tylko :P 1431476[/snapback] ni! z kiblem sie gra w xwingi ;]]]] kup sobie snowboarda... ja sie juz umowilem z kumplem ze zima sobie kupimy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Jak nie mam co robić to majsterkuję. W prawdzie teraz moim zajęciem jest mod kompa, więc nie można mówić o odwyku;-) ale na pocieszenie powiem, że w zeszłym roku z kumplem remontowaliśmy simsona, a w tym będziemy składać bmx'y.:) Już mowiliście, że drugi sposób na odwyk to sport. W tym roku nawet nieźle mi szło w halę, kondycję do biegania miałem dobrą i... ZERWAŁEM MIĘSIEŃ CZWOROGŁOWY UDA ;(;(;( Do końca lata mogę sobie wybić sport z głowy... Załamię się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 snowboard dobra rzecz:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) Mnie to tam od kompa odrzuca , wole sie uczyc lub uprawiac jakis port (bieganie polecam wszystkim )niz patrzec jak marnuje zycie przed kompem, ale niedlugo bede po maturkach i wyjezdzam no i .... MNIE JUZ NIE ZOBACZYCIE! ps:....tutaj trzyma mnie tylko ta glupia matura grrrrrrrrr Edytowane 7 Maja 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 W zime też mozna robic dużo rzeczy, snowboard, siłownia, jakies treningi na hali w kosza np, dużo jest opcji tylko trzeba ruszyc łepetyna.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nu_moon Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Witam wszystkich maniakoow ;] Tak wpadłem na pomysł, zalozyc taki topic, pewnie nie znajdzie powodzenia, ale moze jednak ;> Mianowicie jak często mi sie zdarza, łapie doła z powodu kompa...a konkretniej czasu poswięcanego jego osobie... CZY Wy też macie czasem takie odczucie..., że połowa waszego zycia poszła na kompa? Kuźwa no, czasami mam ochote go gibnąć przez okno i sie wziąśc do nauki czy coś, ale niedawno kupowałem, więc szkoda ;] Wypowiadajcie się jeśli ten probem Was tyczy. Pozdro ;] 1423329[/snapback] Nazwanie kompa "osobą" już samo w sobie jest pzregięciem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 lol, juz ktoś to napisał.....musiałeś też <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...