Skocz do zawartości
emilooos

Dziwne, Częste Odczucie...

Rekomendowane odpowiedzi

hehe, a ja tak dla odmiany dzisiaj po sql....komp ;] kuwa, komputer wszedl na stałe w moj plan dnia i raczej go nie usunę ;] Kolejny stracony dzień [; Zeby nie było, zaraz na browarka do lasu ;> Hej ho hej ho...do lasu by sie szlo, nana ;]

1430065[/snapback]

to co ja biedny mam powiedziec ?[;

poniedziałek godz 8

1.przetwarzanie inf

2.przetwarzanie inf

3.matma

4.upowrzechnianie inf

5.upowrzechnianie inf

6.upowrzechnianie inf

7.angol [;

no i weź tu żyj normalnie jak już w sam poniedziałek masz zapewnioną nauke tweak'a na pamięc , oblookanie allegro i granie przez pozostałe 4 godziny w q3 [;

ja sobie wynalazłem hobby przynajmniej. codziennie koło 20stej godzina rolek[jak nie dłużej] po za tym częste wleczenie sie po parkach po 21 tez jest ciekawym zajęciem :>

ale i tak siedze przed tym narzędziem szatana za długo.... ale trudno bo anime na tv oglądac nie bede [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh mam ten sam problem ...

wracam ze szkoło o 14 tak średnio i co ??? jem obiad , pakuje się na drugi dzień i od 15:00 potrafie siedzieć do 00:00 w nocy a czasami dłużej

a co do życia straconego przy kompie to wole nie liczyć tych dni :lol:

ps ( ja sie myje przed spaniem :P:P:P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Grobel to alter ego Leborg'a?;]

1430810[/snapback]

yooo! ;]

Niemacie ludzie kolegów? ;]

1431163[/snapback]

gorzej że rozmowa z kolegami wygląda zazwyczaj tak :

Ja (1-05-2005 21:56)

stawiasz serw?

Kibel (1-05-2005 21:56)

ok

Kibel (1-05-2005 21:57)

83.xx.xx.xxx

Ja (1-05-2005 21:58)

oki

[;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musicie znalezc sobie takich którzy nieinteresuja sie kompami ;]

1431353[/snapback]

nie dzx postoje;] nie chce znów popasc w nałóg z którego wyszedłem [; , latać za doopami po dyskotekach i tłuc sie z innymi dresikami [;

takich już chyba nie ma :P

1431365[/snapback]

wyjdź na podwórko i spójrz na ławke ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są są ;] a pozatym hym gry gry :>? łee błe ;] hyh. Siłka koledzy uczelnia (a co to :>? ) no i słodziutka osoba :):P w moim życiu :) dobrze że lubi naturę :P i dzięki temu wycieczki i itd :). Znajdźcie sobie dziewczynę :) to mniej czasu na kompa macie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie racja ,ale mi chodzi o zime ...

w lecie to looz wychodzi się na rower ,deskę,na piękny ryneczeq w krakowie z ziomami , na kosza a w zimie to se można wyjść do kibla tylko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, ja też siedze troche, jak nie mam co robić...ale jak jest okazja to ide odrazu bez marudzenia. Troche zawaliłem, bo siedziałem w chacie przed maturami i się uczyłem(na kompie i przy książkach)...ale teraz codziennie na dworze siedze. Mimo tego że zawsze jak wychodze z kolesiami, zawsze ta sama gadka : Ale nudy !! ... ale siedzimy zawsze. Piwko jakieś, paczka słonecznika i siedzi się ... i czas leci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie racja ,ale mi chodzi o zime ...

w lecie to looz wychodzi się na rower ,deskę,na  piękny ryneczeq w krakowie z ziomami , na kosza a w zimie to se można wyjść do kibla tylko :P

1431476[/snapback]

ni! z kiblem sie gra w xwingi ;]]]]

kup sobie snowboarda... ja sie juz umowilem z kumplem ze zima sobie kupimy;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie mam co robić to majsterkuję. W prawdzie teraz moim zajęciem jest mod kompa, więc nie można mówić o odwyku;-) ale na pocieszenie powiem, że w zeszłym roku z kumplem remontowaliśmy simsona, a w tym będziemy składać bmx'y.:)

Już mowiliście, że drugi sposób na odwyk to sport. W tym roku nawet nieźle mi szło w halę, kondycję do biegania miałem dobrą i... ZERWAŁEM MIĘSIEŃ CZWOROGŁOWY UDA ;(;(;( Do końca lata mogę sobie wybić sport z głowy... Załamię się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to tam od kompa odrzuca , wole sie uczyc lub uprawiac jakis port (bieganie polecam wszystkim )niz patrzec jak marnuje zycie przed kompem, ale niedlugo bede po maturkach i wyjezdzam no i .... MNIE JUZ NIE ZOBACZYCIE!

ps:....tutaj trzyma mnie tylko ta glupia matura grrrrrrrrr

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sLiM JiM

W zime też mozna robic dużo rzeczy, snowboard, siłownia, jakies treningi na hali w kosza np, dużo jest opcji tylko trzeba ruszyc łepetyna.... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich maniakoow ;] Tak wpadłem na pomysł, zalozyc taki topic, pewnie nie znajdzie powodzenia, ale moze jednak ;> Mianowicie jak często mi sie zdarza, łapie doła z powodu kompa...a konkretniej czasu poswięcanego jego osobie...

CZY Wy też macie czasem takie odczucie..., że połowa waszego zycia poszła na kompa? 

Kuźwa no, czasami mam ochote go gibnąć przez okno i sie wziąśc do nauki czy coś, ale niedawno kupowałem, więc szkoda ;] Wypowiadajcie się jeśli ten probem Was tyczy. Pozdro ;]

1423329[/snapback]

Nazwanie kompa "osobą" już samo w sobie jest pzregięciem :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi