netes Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Krótko i na temat: Która pasta lepsza? AS5 czy MX-1? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 AS5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Powiem tak w na opakowaniu MX-1 nie wspomniano o wynikach AS5 co napewno nie jest przeoczeniem :) Polecam AS5 wiem bo dziś zaaplikowałem na proca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Dziwne pytanie :) zwykle ludzie pytaja czy kupic AS5 czy OCZ5. Ja wybralem OCZ5. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Pytam, bo mam dwie te pasty, MX-1 dostałem do Freezera, a AS5 mam oprócz niej i nie wiem, którą smarować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Hmm, oczywiście Arctic Silver 5. Pasty dołączane przez producentów chłodzenia to zazwyczaj ... nie będę się wyrażał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Pytam, bo mam dwie te pasty, MX-1 dostałem do Freezera, a AS5 mam oprócz niej i nie wiem, którą smarować :D 1423766[/snapback] To potestuj obie i napisz jak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ale kto umie nalozyc MX-1? :D To jest plastelina, substancja stala, nie chce sie odczepic od strzykawki albo od karty do rozsmarowania. Dlatego uzywam AS5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ja tez mam mx-1 i as5, dostałem dzisiaj wraz z freezerem 4 mx-1, powiem tak. Nie idzie tego czegoś zdjąć ze strzykawki, a palcem tego nakładać nie będę. Zostaje przy as5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Chciałem wczoraj nałożyć MX-1, ale faktycznie nie idzie :). Od strzykawki się nie odlepia, jest jakaś taka plastelinowata jak napisał Pinki, więc jednak AS5 :D. EDIT: Nakładanie MX-1 - tyle jest na stronie Arctic Coolinga, jak jest ktoś chętny do przetestowania to zapraszam :) Edytowane 5 Maja 2005 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...